Haberler

Termometrelerin Eksi 35'i Gördüğü İlçede Tilki Donarak Telef Oldu

Güncelleme:

Türkiye'nin en soğuk ilçesi ünvanını elinde bulunduran Göle'de yiyecek bulmaya çıkan tilki donarak telef oldu.

HABERLER.COM / ÖZEL HABER Sıcaklıkların eksi 35 dereceyi gördüğü Ardahan'ın Göle ilçesinde yiyecek bulamayan tilki, donarak telef oldu.

Türkiye'nin doğusu deyim yerindeyse donuyor. Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Tunceli ve Iğdır'da 8, Erzincan'da 16, Erzurum'da 20, Ağrı'da 24, Ardahan'da 26 ve Kars'ta 28 derece kaydedildi.

TİLKİ, DONARAK TELEF OLDU

Türkiye'nin en soğuk ilçelerinden biri olan Göle'de ise dün gece termometreler eksi 35'i gördü. Soğuk ve kar yağışı nedeniyle yaban hayvanlarının zor günler geçirdiği ilçede, yiyecek aramaya çıkan tilki donarak telef oldu.

Termometrelerin Eksi 35'i Gördüğü İlçede Tilki Donarak Telef Oldu

"GERÇEKTEN ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ"

Karların arasında kaskatı kesilen tilkiyi bulan vatandaşlar "Bu olay, bölgede ne kadar zor şartlarda yaşadığımızı gösteriyor. Gerçekten çok zor günler geçiriyoruz. Yetkililerden özellikle yaban hayvanları için bir şeyler yapmasını istiyoruz" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Erzincan Ardahan Türkiye Göle 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (53)

YANİ:

YANİ BUNA Bİ ÇÖZÜM BULUNMASI GEREKİYO HAYVANLAR ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYO

20
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU GÜZELİM ÜLKE Yİ HIRSIZLAR YÖNETİYOR İNSANLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR GARİBİM HAYVANLAR NE BULACAK Kİ ESNAF BAĞKUR 156 TELE ZAM 485 TELE OLAN ARAÇ PULU OLMUŞ 562 TELE VAY HALİMİZE

11
8
yanıtYanıtla
M.Y:

Aracın varsa kuzu kuzu ödeyeceksin biz enayimiyiz toplu taşım araçlarını kullanıyoruz ..

yanıt1
yanıt3
H..m:

My toplu tasima zamlari hava durumuna bağlanacakmıs.

yanıt2
yanıt0
NANKÖR OLMAYIN:

ÖNCE TÜRKÇE KONUŞMAYI ÖĞREN SONRA

yanıt1
yanıt3
Dürbünlü:

Belediye Aç Ve Açıkta Hiç Kimseyi Bırakmamalı,,,Sokak ve Dag Hayvanlarına Sahip Çıkmalıdır.

17
2
yanıtYanıtla
imparator:

göle belediyesi el ense kebap yapıp hayvanlara yiyecek bırakmazsa olacağı bu

16
3
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

NE OLURSUNUZ BENCİL OLMAYALIM BU KIŞ GÜNLERİNDE AÇ HAYVANLARA AZDA OLSA YEMEK VERELİM GÖRÜNÜŞ ÇOK ACI TİLKİNİN BİLE BU KIŞ GÜNÜNDE DOĞADAKİ YİYECEK BULMAK İÇİN YER KALMAMIŞ E İNSANLARA GÜVENLERİ YOK HAKLILARDA YA AÇ BIRAKILIR YADA ZEHİRLERLER ÇOK ACIMASİZLAR DİYORUM BEN BUNA AMA NE YAPARSIN HERKEZ KENDİ DOĞRUSUNA ÖYLE BİR İNANMIŞKİ VE HAYVAN SEVGİSİNDEN MAHRUM KALMIŞLARKİ BU İNSANLARI DEĞİŞTIRMEK ÇOK ZOR BEN BUNA BENCİLLİK VE ALLAHDAN KORMAYAN VARLIKLAR DİYORUM

15
3
yanıtYanıtla
ADNYZNKİİİ:

aklını kendine sakla. amma da uzun yazdın la gereksiz boş senin gibi

yanıt2
yanıt13
KİTAP YAZSAYDIN:

KISA YAZ BU NEDİR SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMISSIN ZATEN EMBESİL

yanıt3
yanıt8
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title