Haberler

Temizlik Devi Kärcher Bayileriyle Antalya'da Bir Araya Geldi

"Birlikte Daha Güçlüyüz" mottosuyla düzenlenen 2 günlük buluşmaya Türkiye'nin farklı illerinden sayısı 100'ü bulan Kärcher Türkiye çalışanı ve bayisi katıldı.

2017 yılı satış değerlendirmelerinin yapıldığı toplantıya konuk olan Fütürist Ufuk Tarhan da e-ticaret, dijital dönüşüm ve son satış trendleri ile ilgili Kärcher Türkiye satış ekibine özel bir konferans verdi.

Hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunan Kärcher Türkiye bayileriyle Antalya'da bir araya geldi. 18-19 Ocak tarihlerinde düzenlenen bayi toplantısına Kärcher Türkiye Genel Müdürü Gökhan Hasan Gökmen, Finans Direktörü Ahmet Ersöz, Ülke Satış Müdürleri ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen 40'a yakın Kärcher bayisi katıldı. "Birlikte daha güçlüyüz" mottosuyla 2017 yılı satış değerlendirmelerinin yapıldığı ve 2018 hedeflerinin paylaşıldığı buluşmanın açılış konuşmasını Kärcher Türkiye Genel Müdürü Gökhan Hasan Gökmen yaptı. 2017'nin profesyonel ürünler kanalında başarılı geçtiğini söyleyen Gökmen, emeği geçenlere ve bayilere özel teşekkürlerini iletti.

Kärcher Türkiye Ekibi Ufuk Tarhan'la Geleceğe Odaklandı!

Bayi toplantısının ikinci gününe sürpriz konuşmacı olarak katılan Fütürist Ufuk Tarhan, Kärcher Türkiye ekibine özel bir sunum gerçekleştirdi. E-ticaret, dijital dönüşüm ve geleceğin satış trendlerine ilişkin etkileyici bir konuşma yapan Ufuk Tarhan, dijital dönüşümle birlikte değişen iş yapış şekilleri ve tüketici davranışları konusunda da önerilerini ve öngörülerini paylaştı. Tarhan ayrıca ciro sıralamasına göre ürün grupları bazında dereceye giren bayilere plaket ve ödüllerini takdim etti ve imzalı kitabını hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Ersöz Antalya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title