Haberler

Televizyon yıldızı Christine McGuinness, terliğini göstermek isterken frikik vermekten son anda kurtuldu

Güncelleme:

İngiliz televizyon yıldızı Christine McGuinness, arabasında canlı yayın yaparak yeni aldığı terlikleri göstermek isterken frikik verdi. Telefonu elinden kayan ünlü isim, frikik vermemek için eliyle cinsel organını kapatıp önlem aldı.

32 yaşındaki İngiliz dizi oyuncusu ve televizyon yıldızı Christine McGuinness, yeni aldığı terliği Instagram üzerinden takipçilerine göstermek için canlı yayın yaparken talihsiz bir kaza yaşadı.

FRİKİĞİ SON ANDA ENGELLEDİ

Şortla canlı yayın yapan Christine, takipçilerine terliğini göstermek için telefonunu ayaklarına doğru indirdi. O sırada telefon cinsel organına doğru gelince frikik verecekken son anda eli ile cinsel organını kapatarak büyük bir skandalı önledi. Eliyle önlem alan yıldız, terliğini göstermeyi de ihmal etmedi.

ANNESİNİN KANSERE YAKALANDIĞINI DUYURMUŞTU

Öte yandan ünlü isim,geçtiğimiz gün takipçilerine annesine kanser teşhisi konulmasından sonra uyku bozukluğu problemi yaşadığını söylemişti. Christine, annesinin hastalığını "Hayatımın en acı verici paylaşımını yapıyorum" sözleriyle duyurmuştu.

Televizyon yıldızı Christine McGuinness, terliğini göstermek isterken frikik vermekten son anda kurtuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Instagram Haberler

500

Yorumlar (38)

kemalist:

videoyu dikkatle salise salise analiz ettim uzun bilimsel araştırmlarım9n sonucunda kararım firikik vermekten kurtulamamış haberin başlığı yanıltıcı ayrıca bence bilerek firikik vermiş yandan sarkıyor az da olsa bir anlık tamamen görünüyor şöyle diyim iç çamaşırı giymeyen ve bu şekil kazayla firikik veriyormuş gibi yapıp açıkça firikik veren hatunlar çok kışkırtıcı

10
2
yanıtYanıtla
kemalist:

benimk, i bilimsel tespittir kişisel görüş değildir beğenirsiniz beğenmezsiniz katılırsınız katılmasınız gerçeği bilimsel ve nesnel olarak yzzmaya çalıştım

yanıt5
yanıt2
LFC:

SEN AMPÜL KAFALININ TEKİSİN. HEPSİ BU. . .

yanıt2
yanıt5
kemalist:

kardeşim nişye üstüme geliyorsun lfc demn de biri başka bir sayfada aynı ithamı ima etti ideoloji farklı özel hayat kişisel beğeni duygular ve zevkler farklı hepimiz , nsanız sonuçta ve içgüdülerimiz var niye kabullenemiyorsun bir i, nsanın içgüdüleri kişisel beğenileri ve tespitleri olmaz mı ideolojisinden bağımsız olarak bu sadece beni bağlar sonuçta

yanıt5
yanıt1
kemalist:

Videoyu dikkatli izledim kenardan sarkmış bir anlık az da olsa görünüyor gitti 2000 kalori dayanamadım.

9
3
yanıtYanıtla
ASİLBEY06ÇUBUK:

Kadınlar her yerlerini teşhir yarışına giriyor, bu pozisyon anlık pozisyon değil, özellikle göstermek için çaba göstermiş. Bunun yaptığını bir kadın eleştirse, kötü olduğunu söylese dişimi kıracağım.

6
4
yanıtYanıtla
HEM ANGARALI,HEM BEYFENDI .YAPMA LO:

La Angarali basini kapatip yirtik kot giyincemi duzgün olunuyor

yanıt0
yanıt0
SİLBEY06ÇUBUK:

Kapattığı falan yok, ilgi çekmek için özellikle cinselliğini kullanmış. O durumda kapatsa ne olur, kapatmasa ne olur. Bizde yedik.

7
3
yanıtYanıtla
Büşra:

Videosu ifşası filan yok mu ki la

7
3
yanıtYanıtla
DELİ:

Saygılar abi. Hürmetler.

yanıt3
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title