Haberler

    Son Hobbit, An İtibarıyla Serinin En Düşüğü

    Peter Jackson tarafından J.R.R. Tolkien'in The Hobbit isimli romanından 3 film olarak beyazperdeye uyarlanan Hobbit serisi, dünya çapında büyük bir ilgi...

    Mahmut Saral - -

    Serinin üçüncü ve son filmi olan The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Beş Ordunun Savaşı), yaklaşık 1 buçuk aydır sinemada yer alıyor.


    Özellikle aksiyonu ve 3D görselliğiyle dikkat çeken film, kitaba sadıklık konusunda birçok izleyiciyi memnun etmese de gişede 868 milyon dolar gelir elde etmiş durumda. Bu, aslında büyük bir rakam, ancak önceki Hobbit'ler ile kıyasladığımızda "serinin en düşük rakamını" temsil ediyor. Çünkü ilk film 1.017 milyar dolar, ikinci film de 960 milyon dolarlık gelirler elde etmişti. Tabii ki şunu da unutmamak gerekiyor. Üçüncü filmin gösterimi hala devam ediyor ve bu hasılat rakamı önümüzdeki günlerde daha da artacaktır.


    Haberimizi bitirirken, daha evvel yaptığımız bir haberden de söz edelim. Biliyorsunuz, Peter Jackson'ın Orta Dünya uyarlamaları pek ses getiriyor ve buna devam etmesini isteyenler de bir hayli fazla. Jackson ise, yeni bir Orta Dünya filmi yapmak istemediğini, zaten Tolkien'in ailesinin de buna sıcak bakmadığını dile getirmişti. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.


    İşte 2015'in en çok beklenen filmleri



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    The Hobbit An Unexpected Journey Mahmut Saral Tolkien Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title