Haberler

Redmi K80 Serisinin İşlemcisi ve Batarya Kapasitesi Sızdı

Güncelleme:

Xiaomi'nin merakla beklenen Redmi K80 serisinin işlemcisi ve batarya kapasitesi ortaya çıktı. İddiaya göre telefonlar, kullanım süreleri ile tüketicilerin dikkatini çekecek.

Xiaomi, geçen sene Redmi K70 serisini tanıttı. Standart ve Pro modelden oluşan bu seri, özellikleri ile dikkat çekmeyi başardı. Hatta satış rekoru bile kırdılar. Bu bağlamda Redmi K80 serisi de merakla bekleniyor. Yeni modellerle ilgili şimdiye kadar birçok iddia ortaya atıldı. Bu iddialar beklentileri giderek artırıyorken heyecanlandıran bir söylenti daha çıktı. Buna göre Redmi K80 ve K80 Pro modellerinin işlemcisi ve batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Redmi K80 serisinin batarya kapasitesi ve işlemcisi sızdı

Daha önceki doğru çıkan sızıntıları ile tanınan Wisdom Pikachu, Redmi K80 serisinin 5500 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç çekeceği iddia etti. Buna göre telefonlar, kullanım süreleri ile tüketicilerin dikkatini çekecek.

İddiaya göre Redmi K80 ve K80 Pro modelleri sırasıyla Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinden güç alacak. Snapdragon 8 Gen 4 henüz duyurulmadı, Ekim 2024'te tanıtılması bekleniyor. Söz konusu iki model, bu yonga setleri ile amiral gemilerine kafa tutacak.

vivo'nun amiral gemisi katili telefonu yolda! Özellikleri ortaya çıktı

Kullanıcılara fikir vermesi açısından Redmi K70 Pro, kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisine yer veriyordu. 2K çözünürlüğe sahip 120 Hz destekli OLED ekrana sahip model, 120W hızlı şarjdan beslenen 5000 mAh'lik bataryadan güç çekiyor. Öte yandan arka kasasında üçlü kurulum bizleri karşılıyor. Bu kurulum 50 Megapiksel + 8 Megapiksel + 50 Megapiksel kameralardan oluşuyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Redmi K80 serisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Xiaomi Mobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title