Haberler

Hızlı ve Öfkeli 1, 15.yıl Şerefine Sinemalarda !

Dünya'nın en çok izlenen ve sevilen serilerinden biri olan Fast and Furious, Türkçe anlamıyla Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk filmi 22 Haziran'da sinemalara geliyor.

Dünya'nın en çok izlenen ve sevilen serilerinden biri olan Fast and Furious, Türkçe anlamıyla Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk filmi 22 Haziran'da sinemalara geliyor. Detaylar haberimizde ..

Bundan tam 15 yıl önce Brian O'Conner rolündeki ve 7. film çekimlerinde kaybettiğimiz Paul Walker, Dominic Toretto rolündeki Vin Diesel ikilisinin ön planda olduğu, insanların içindeki araba ve yarış tutkusunu hat safhaya çıkartan Hızlı ve Öfkeli, şimdiye kadar 7 film ile karşımıza gelmişti. İlk filmden bu yana katlanan gişe rekorlarını özellikle Paul Walker'ın ölümünün etkisi olsa da tepeye taşıyan serinin ilk filmi yeniden vizyona geliyor.

Bu serinin ilk filmi 22 Haziran 2001 tarihinde vizyonlara girmişti. Bu tarih üzerinden tam 15 yıl sonra tekrar vizyona girecek olan film şuanki teknoloji koşulları altında daha kaliteli ve daha güzel bir şekilde izlenebilecek  tabii ki. Bu arada yapımcının yaptığı açıklamaya göre seneye Nisan ayında Hızlı ve Öfkeli 8'i vizyonlarda görmüş olacağız.

Fakat ülkemizde bu film vizyona girecek mi o tarafı henüz belli değil. Amerika'da ise biletler çoktan Fandango üzerinden satışa çıkmış durumda. Aşağıdaki videodan da bu filmin fragmanını izleyebilirsiniz..

Mert Büyük ~Technosfer~

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Paul Walker Vin Diesel Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title