Haberler

    Cumhurbaşkanlığı Seçimi Google'a Konu Oldu

    Güncelleme:

    Google, bugün yapılacak olan 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi için özel bir Doodle hazırladı.

    Arama motoru Google özel günler için çeşitli Doodle'lar hazırlamaya devam ediyor. Google, bu özel günlerde hazırladığı Doodle'ları ana sayfasına yerleştirerek bu özel günleri kullanıcılarına hatırlatmayı amaçlıyor. Son olarak birkaç gün önce Cumhuriyet döneminin en tanınmış Türk kadın sanatçılarından Safiye Ayla'nın 107. doğum gününü hatırlatan Google, şimdi ise bugün yapılacak olan 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi'ne özel bir Doodle hazırladı.

    SEÇİM SONUÇLARINA ULAŞILACAK

    Google'ın hazırladığı Doodle'a tıkladığımızda ise "2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi"nin Google'daki arama sonuçlarına ulaşabiliyoruz.

    Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimleri

    1923'te Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana 10 farklı Türk vatandaşını cumhurbaşkanlığı makamına getiren 18 cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü dört defa, Celâl Bayar üç defa, Cemal Gürsel, Cevdet Sunay, Fahri Korutürk, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Ahmet Necdet Sezer ve Abdullah Gül bir defa cumhurbaşkanlığına seçildiler. Kenan Evren ise seçilmeden cumhurbaşkanı oldu.

    Cumhurbaşkanları 2007'de anayasada yapılan değişikliğe kadar meclis tarafından bir defa yedi yıllığına seçilmekteydi, bundan sonra halk tarafından en fazla iki defa beş yıllığına (5+5) seçilecektir. (Vikipedi)

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Cumhurbaşkanlığı Seçimi Safiye Ayla Doodle Google Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    oya bak:

    GOOOGLE Oyunu EKMEL''E vermiş..

    5
    0
    yanıtYanıtla
    canikli:

    google.nin seçmen pusulasındaki işaretini gördünüzmü?.googlede emperyalist bir güçtür türkiye için.gizli münafıklığını yapmış yine.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    john:

    serefsiz sionistler! bunuda yaparlar onlardan her türlü düsmanlik beklenir googleden facebooktan versare...

    2
    0
    yanıtYanıtla
    mehmet:

    benden önce yorum yapan arkadaslarin yorumllarini görünce gercekten sevindim her kim kimi desteklerse desteklesin fakat dis yapilar tarafindan artik yönlendirme tarihe gömülmüs insanlar bilinclenmis farkindalik artmis bence iyiye bir gidis

    2
    0
    yanıtYanıtla
    berlinli:

    yahu bu kadar komplocu olmayin beee... 3 tane yer var ... ve bir tane isaret konulacak ... ilkini koysa RTE denilecek-2. ekmel- 3. DEMIRTAS ... eeee hic koymasaydi bu seferde VETO edinmi diyecektiniz ? .. adamlar yan yana degilde üst üste koymuslar... laf gelmesin diye :-) ama yine komployu kurmusuz ... ne yapsalar mutlaka birseyler denilecek ... burasi TÜRKIYE .. en iyisi hic birsey yapmayin :-)))

    1
    0
    yanıtYanıtla
    john:

    moahhahaha bi pohhhhhaaaa yaramadi googlein kallesligi!!!

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title