Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Marmaraereğlisi Belediyesi, ihtiyaç sahibi iki engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Marmaraereğlisi Belediyesi, ihtiyaç sahibi iki engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı yazılı açıklamada, engelsiz bir Marmaraereğlisi hedeflediklerini ve bütün engelleri sevgi ile ortadan kaldırmaya çalıştıklarını belirtti.

Engellerin ortadan kalkması için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini ifade eden Uyan, sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Uyan, ilçede yaşayan engelli vatandaşlara desteklerinin artarak devam edeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz. Hasta nakil araçlarımız ve engelli nakil aracımızla ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz, iki ihtiyaç sahibi vatandaşımıza daha akülü tekerlekli sandalyeye hediye etti."

Başkan Uyan'a çevrecilerden plaket

Marmaraereğlisi Çevre Gönüllüleri Derneği, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a teşekkür plaketi verdi.

Dernek Başkanı Atilla Olgaç, Marmaraereğlisi Belediyesini ziyaret ederek, çevreye karşı duyarlılığı dolayısıyla Belediye Başkan Uyan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Uyan, plaket takdiminde yaptığı konuşmada, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak gibi ağır bir sorumluluklarının olduğunu ve bunun çok iyi bilincinde olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Tek amacımız bölgede yaşayan insanların sağlığını korumak ve yaşam standartlarını arttırmak. Termik santraller konusunda Danıştay son noktayı koyarak ret karar verdi. Bu kararın alınmasında etkili olan imza kampanyasına katılan ve katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Atilla Olgaç ile üyelerine de göstermiş oldukları azim ve çalışkanlıktan dolayı da teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Marmaraereğlisi Atilla Olgaç İbrahim Uyan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title