Haberler

Tek Golün Sahibi Quaresma: Napoli'den 1 Puan Almak Umudumuzu Devam Ettirdi

Güncelleme:

Napoli maçında Beşiktaş'ın tek golünü atan Ricardo Quaresma, maç sonu yaptığı açıklamada, Napoli'den 1 puan almanın kendileri için umut verici olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş'ın Napoli ile 1-1 berabere kaldığı maçta siyah-beyazlı takımın kazandığı penaltıyı gole çeviren Ricardo Quaresma, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

"1 PUAN İYİ"

Karşılaşmayla ilgili konuşan Ricardo Quaresma, "Napoli büyük ve zor bir takım. Zor bir maç oldu. Orta sahayı iyi kapattık. İstenmeyen bir gol yedik. Kaliteli ayakları var. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Napoli'den 1 puan almak umudumuzu devam ettirdi" dedi.

Caner Erkin ve Talisca'nın sakatlanmasıyla ilgili de konuşan Quaresma, "Caner ve Talisca, kaliteli ve büyük oyuncular. Eksiklerini hissettirmemek için mücadele edeceğiz. Bir an önce geri dönmelerini diliyorum" diye konuştu.

"HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE"

Gruptaki iddiaları hakkında görüşleri istenen Quaresma, "Benfica buraya gelecek. Dinamo Kiev maçımız var. Her şey bizim elimizde. Şimdi Trabzonspor maçına bakacağız. Sonrasında Şampiyonlar Ligi'ne odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

"33 YAŞINDA GİBİ HİSSETMİYORUM"

Oldukça tecrübeli olması ve belli bir yaşına gelmesine rağmen 90 dakika boyunca sahada savaşması hakkında konuşan Portekizli yıldız, "Kulübe, arkadaşlarıma yardımcı olabilmek için çalışıyorum. 33 yaşındayım ama kesinlikle bu yaşta olduğumu hissetmiyorum. Ayaklarım gittiği sürece kulübüm ve arkadaşlarım için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Beşiktaş Napoli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title