Haberler

Tayini çıktığı için şehir değiştirmek isteyen kadın, kayınpederi tarafından bıçaklandı

Güncelleme:

Gaziantep'te, sağlık memuru olarak çalışan 2 çocuk annesi Buket S, Antalya'ya tayini çıktığı için şehirden ayrılmak istedi. Cezaevindeki eşinden boşanmaya karar veren genç kadın, şehirden ayrılmasını istemeyen kayınpederi tarafından bıçaklandı. Öldürülmekten korktuğunu söyleyen genç kadın, tedavisinin ardından hastaneden taburcu olarak tayininin çıktığı Antalya'ya gitti. Kayınpeder ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

6 YERİNDEN BIÇAKLANDI

Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yapan Buket S, 5 yıllık eşi Mehmet S'nin uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçundan 9 ay önce cezaevine girmesinin ardından kayınpederi Mahmut S'nin oturduğu 2 katlı müstakil evde yaşamaya başladı. Buket S. bu süreçte eşinden ayrılmaya karar verip, tayin istedi. Antalya'ya tayini çıkan Buket S, taşınmak için hazırlık yapmaya başladı. Ancak Buket S, başka şehre gitmesini istemeyen kayınpederi Mahmut S tarafından evinin önünde 6 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan Buket S, ambulansla Doktor Ersin Aslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyat edilen ve ardından yoğun bakım ünitesinde 4 gün kalan Buket S, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

''EŞİME BOŞANMA DAVASI AÇACAĞIM''

Buket S. ise hastaneden taburcu olduktan sonra 1 ve 3 yaşındaki iki oğlunu alarak tayininin çıktığı Antalya'ya yerleşti. Buket S. halen öldürülmekten korktuğunu söyledi. Sağlığına tam olarak kavuşmasının ardından cezaevindeki eşinden boşanmak için dava açacağını belirten Buket S, "Ben hastanede sağlık memuru olarak çalışıyorum. Eşim cezaevine girdikten sonra tayin istedim. Tayinim çıkınca da evdeki eşyalarımı topladım. Bu sırada kayınbabam gitmemi engellemek istedi. Ben gitmek istediğimi söyleyince de 6 yerimden bıçakladı. Hastanede 5 saatlik ameliyatın ardından 4 gün yoğun bakımda kaldım. Şu anda can tehlikemin olması nedeniyle çok korkuyorum. Ben ve çocuklarımın devletimiz tarafından korumaya alınmasını istiyorum. Beni bu hale getirenlerin de en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum." dedi.

Gözaltına alınan Mahmut S, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sağlık Memuru Gaziantep Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Objektif:

Var bir şeyler bu işte. Kadınlara güven olmaz

12
56
yanıtYanıtla
DORĞU:

olabillir doğru söylüyor olabilirsin oğlan. (:

yanıt1
yanıt4
Durum:

Tek tarafı dinleyip olmaz kayınpederi de dinlemek lazım.

4
28
yanıtYanıtla
durum beyinsizi:

dinleyince ne olacakkk aaa haklıymış iyiki bıçaklamışmı dicez beyin yoksunu

yanıt21
yanıt0
DELİ KADRİ:

DELİRTMEYİN LEYN İNSANI, , , , , , , , , , ,

yanıt0
yanıt0
slyyh:

cahil

yanıt0
yanıt0
Kilisli:

Kesinlikle bunun altında başka pislikler var durup dururken adam niye bicaklasin

4
22
yanıtYanıtla
merve:

varsa varihaneti varsa boşarsınkötü kişiyse boşarsınhuyları iyi değilse boşarsıniyi bir eş değilsen boşarsın. bıçaklamak nedir kardeşim. canını senmi verdinki sen alacan. eşi neden hamiste belkide bıktı eşinin pisliğinden hiç ondan bahsetmiyon durup dururken neden girdi hapise diye

yanıt7
yanıt1
herşeyimiz bozuk:

ablacım evlenirken hiç mi dikkat etmiyorsunuz uçuk kaçık sapık katillerle evleniyorsunuz insan domates alırken bile inceliyor seçiyor hayatınızı emanet edeceğiniz kişiyi de lütfen düzgün seçin yahu

11
0
yanıtYanıtla
abuzittin:

Bunlar baba oğul psikopat , sapık desene

yanıt2
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title