Haberler

Tatil sezonunu açan Hilal Altınbilek, güneşlenirken görüntülendi

Güncelleme:

Salgın nedeniyle uzun zamandır karantinada olan oyuncu Hilal Altınbilek, normalleşme sürecinin başlamasıyla Bodrum'a tatile gitti. Tek başına tatil yapan oyuncu, şezlongta sere serpe güneşlenirken görüntülendi.

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynayan Hilal Altınbilek, tek başına Bodrum'da tatil yapıyor. Güzel havanın tadını çıkaran oyuncu, bikinili yakalandı.

SAHİLDE MÜZİK DİNLEYİP KİTAP OKUDU

Magazin Burada'nın haberine göre: Denize girdikten sonra gölgede olan şezlongunu güneşli yere çekip uzanan güzel oyuncu, müzik dinleyip kitap okudu. Şezlong üzerinde şekilden şekle giren Altınbilek, bir ara köpeğiyle oyun oynadı.

Karantina sürecinde diğer meslektaşları gibi formunu korumaya özen gösteren 29 yaşındaki Hilal Altınbilek, kusursuz fiziğiyle de parmak ısırttı. Çevresine gülücükler saçan Hilal Altınbilek'in küçük bir kıza kalp işareti yapması da dikkatlerden kaçmadı.

Tatil sezonunu açan Hilal Altınbilek, güneşlenirken görüntülendi

AŞK İDDİALARINI YALANLADI

Güzel oyuncu Hilal Altınbilek'in Bir Zamanlar Çukurova dizisinde birlikte oynadığı Kerem Alışık ile aşk yaşadığı iddia edildi. Alışık'ın Altınbilek'in köpeği gezdirirken görüntülenmesi de iddiaları güçlendirmişti. Ancak güzel oyuncu çıkan aşk iddialarını yalanlamıştı.

Tatil sezonunu açan Hilal Altınbilek, güneşlenirken görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

AAAA:

MAL SAĞLAM MAL GÜZEL MAL İYİ

8
8
yanıtYanıtla
cansu:

amma övdünüz he sizde kadını

2
5
yanıtYanıtla
osman kartal:

bu artisit hamilemi, yok sa çok mu şişmiş, eğer sucuk yapılıyorsa görünen yol kayseri

0
7
yanıtYanıtla
GÖRÜNTÜ:

Ne görüyorsunuz! Bir bacak bir göbek ne özelliği var, hiç

3
2
yanıtYanıtla
Rogers:

Daha ne gerekiyor. dünya dolu yar olsa da alacağın bir tane.

yanıt2
yanıt0
Hork:

Yanındaki şezlongu yüksek fiyata kiralıyorlar.

2
2
yanıtYanıtla
Oo:

Hayat şezlongun sağındakilere güzel.

3
1
yanıtYanıtla
yorum:

bu kim ki ünlü

3
1
yanıtYanıtla
ASLI:

HATUN HAYATI YAŞIYOR

2
1
yanıtYanıtla
.......:

kız mısın erkek misin belli değil ama tama mal olduğun kesin!!!!!!!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title