Haberler

Adıyaman'da bir baba, tartıştığı oğlunu bıçakladı

Güncelleme:

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde 25 yaşındaki oğluyla tartışma yaşayan Mehmet Y, oğlu Halit Y'yi bacağından bıçaklayarak yaraladı. Öfkeli baba, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Adıyaman'da yaşayan Mehmet Y, belirlenemeyen bir nedenle oğluyla tartışma yaşadı. Tartışma esnasında öfkeli baba, 25 yaşındaki oğlunu bacağından bıçakladı. Bacağından yaralanan Halit Y. hastaneye kaldırılırken, baba Mehmet Y, gözaltına alındı.

Adıyaman'da bir baba, tartıştığı oğlunu bıçakladı

BABA, OĞUL KAVGASI BIÇAKLA YARALAMAYLA BİTTİ

Olay, öğle saatlerinde Sıratut Mahallesi'nde meydana geldi. Otopark işleten Mehmet Y. ile oğlu Halit Y. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mehmet Y, bıçakla oğlunu bacağından yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulansla Halit Y, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, olayın ardından Mehmet Y'yi gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Mesut:

Hiçbir baba durup dururken evladına zarar vermez heleki bu mübarek günlerde gecelerde...Allah evladında Aileninde hayırlısını versin

8
1
yanıtYanıtla
İrfan Yılmaz:

Bu zamanda Allah anne-babalara yardım etsin. Çocuklar zaptolmuyorlar artık. Edep, terbiye, saygı kalmamış.

8
1
yanıtYanıtla
AA:

Evlenmek zorunda değilsiniz çocuk yapmakta zorunda değilsiniz cahiller ama tabi herkes yapıyor siz geri kalmazsınız ama sonra böyle birbirinizi kesersiniz

2
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Turkiyede normal bu olaylar. Hic sasmiyorum artik.

3
1
yanıtYanıtla
Hasan:

Haber içeriği yanlış.2kardes kavga etti küçük kardeş büyüğünü 3 yerinden bıçakladı. Dünya yıkılsın. Ne edep kaldı ne haya. Kadir gecesi Ramazan’ı Şerif gününde her ne sebepten olursa olsun küçük kardeş büyüğe el kaldırmamalı.

2
1
yanıtYanıtla
EL KAKMAZ:

Virüs yûzünden felaket tellalıgı yapan bilim kurulu hergün yeni anlamsız tahmini bir yasak yaratarak insanların hem ruhsal hemde hergün morlalini bozmanın artan sonuçları

1
0
yanıtYanıtla
Baba:

Babalar her zaman haklidir...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title