Haberler

Tartıştığı eşini su almaya gönderen şahıs, silahla kendini boğazından vurdu

Güncelleme:

Gaziantep'te tartıştığı eşini markete su almaya gönderen şahıs, parkta oturduğu bankta boğazına dayadığı tabancayla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan şahıs yoğun bakıma alındı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Bülbülzade Mahallesi'nde 4 nolu sokaktaki bir parkta yaşanan olayda sabah erken saatlerde evde bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartışan büfe işletmecisi 55 yaşındaki Kenan B, tartışma sonrası evden çıkıp yakındaki bir parka gitti. Kenan B'nin ardından eşi de parka giderek onu sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada eşini su alması için markete gönderen Kenan B, eşi biraz uzaklaştıktan sonra üzerinde taşıdığı tabanca ile boğazına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

VATANDAŞ YARDIMA KOŞTU

Silah sesini duyan eşi Kenan B'nin yanına koşarken, çevredeki vatandaşlar ise polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

ŞAHSIN DURUMU AĞIR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kafasına sıkan Kenan B'nin ağır yaralı olduğunu belirledi. Polis ekipleri ise olay yerini güvenlik şeridiyle çevirdikten sonra geniş güvenlik önlemi aldı. Olayın ardından Kenan B. yoğun bakıma kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (32)

Orhan:

Bu tabancalar marketlerde satiliyormu 1970li yıllarda bu kadar yoktu kesin emekli astsubaydir veya polis emeklisidir onlar emekli olunca belesten silah veriyorlarmış meclis boyle bir kanun varsa kaldirtin toplumda korku ve ölüm çok oluyor

156
23
yanıtYanıtla
Sana ne:

Emekli asker veya polisin silah taşımasının ve intihar etmesinin derdi senimi gerdi

yanıt13
yanıt283
Mehmet öztop:

Kesin ipsiz sapsız birisidirsin

yanıt3
yanıt0
Vatandas:

SANA NE , diyen zat.. Seni germiyor galiba ?

yanıt3
yanıt0
HALK:

Ekonomi bu haldeyken bu olaylar çoğalacak zaten

29
21
yanıtYanıtla
ad:

kadınların uyguladığı psikolojik şiddet magduru

32
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Çok kötü bir durum ama en azından karısına zarar vermek yerine kendine vermiş

4
21
yanıtYanıtla
Ali:

Uzman çavuş astsubay vs olabilir. Test yapmalılar silahı vermeden psikolojik

8
13
yanıtYanıtla
Bsg:

Boş yapma boş herif

yanıt2
yanıt0
Bsg:

Boş yapma

yanıt1
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title