Haberler

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin Yeni Başkanı Hilmi Sürek Oldu

Tariş zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin'in görevden ayrılmasıyla birlik yönetim kurulunda yapılan görev dağılımında Hilmi Sürek başkan seçildi.

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'ne 33 yıl süreyle başkanlık yapan Cahit Çetin'in Ağustos sonu itibariyle görevinden ayrılmasıyla birlik yönetim kurulu yeni başkanını seçti. Yapılan görev dağılımıyla Bayındır Kooperatifi Temsilcisi Hilmi Sürek, Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin yeni başkanı olurken, başkan vekilliğine ise Zeytindağ Kooperatifi temsilcisi Mustafa Akçe getirildi.

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, üreticilerin kooperatif çatısı altında örgütlenmesinin bugünün değişen dünya koşullarında büyük önem taşıdığını belirtirken, gelecekte de çiftçilerin güçlenmesi ve emeklerinin, alın terinin değerlendirilmesi anlamında daha önemli hal alacağını söyledi.

Layık olmaya çalışacağız

Sürek, Cahit Çetin'den devraldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağını ifade ederek, şunları söyledi: "Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nde iki dönemdir yönetimde görev yapıyorum. Birlik Başkanı Cahit Çetin'in ayrılık kararının ardından, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı. Arkadaşlarım beni bu onurlu göreve layık gördüler. 33 yıl dirayetle görev yapmış bir başkanın ardından bu koltuğa oturmak kolay değil. Bu göreve layık olmaya çalışacağız. Ortaklarımız, çalışanlarımızla hep birlikte bayrağı devraldığımız noktadan daha ileriye taşımak en büyük sorumluluğumuz. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin misyonunu ve vizyonunu devam ettireceğiz. Birlikteliklerimiz, dayanışma ruhu ile Birlik'in başarılarını artırarak, sürdüreceğiz."

Ürün kampanyası hızla sürüyor

Sürek, yaklaşan ürün kampanyasına dönük çalışmaların da tüm hızıyla sürdüğüne işaret ederek, üretici ortakların haklarını ve ürünün değerini en iyi şekilde değerlendireceklerini de anlatırken, "Güçlü kooperatif güçlü birlik" misyonunun en önemli ilkeleri olduğunu bildirdi. Sürek, "Yaklaşan alım sezonunda ortağımızın emeğini en iyi şekilde değerlendireceğimiz bir yıl olması için uğraş vereceğiz. Üretici ortaklarımız kurumuna ve bize güvensin. Güçlü kooperatifler, güçlü birlik misyonunu sürdüreceğiz. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği üretici ortaklarının güvencesi olmaya devam edecek. Üreticilerimiz lehine, ürün lehine çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Üreticinin güçlü şemsiyesi Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, güçlenerek, yoluna devam edecektir." dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tariş Zeytin Zeytindağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title