Haberler

Tarih Topluluğu Bilim ve Eğitim Gezilerine Devam Ediyor

Ardahan Üniversitesi Tarih Topluluğu, sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında Iğdır ve Doğubayazıt’a bilim ve eğitim gezisi düzenledi.

Ardahan Üniversitesi Tarih Topluluğu, sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında Iğdır ve Doğubayazıt'a bilim ve eğitim gezisi düzenledi. Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen geziye: Ardahan Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Suat Vural, Öğr. Gör. Göknil Arda, Arş. Gör. Özlem Alkan ve çok sayıda öğrencimiz katıldı. Iğdır ve Doğubayazıt'ın tarihi, jeopolitik ve stratejik önemine dikkat çekilen etkinlik kapsamında, İshak Paşa Sarayı ve Ahmed-i Hani türbesi başta olmak üzere birçok tarihi mekan gezildi. Öğrencilerimizin değerli bilgiler edindiği etkinlik kapsamında, Iğdır'da yer alan Soykırım Anıtı'da ziyaret edilerek topluluk üyelerinin, anıtın yapım amacı ve tarihi önemi hakkında ayrıntılı bilgi alması sağlandı. Topluluk üyelerinin mekanları yerinde görmesinin önemine değinen Tarih Topluluğu Başkanı Feyza TECE, Tarih Topluluğu'nun faaliyetlerinin her hafta başka bir etkinlikle devam edeceğini belirtti. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğubeyazıt Ardahan Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title