Haberler

Tan'la İlişkim 4 Yıl Önceydi

Bergüzar Korel ile Tan Sağtürk'ün Dans Dersleri Sırasında Yakınlaşmaları Üzerine, Bütün Gözler Korel'in Ceyda Düvenci'yle Arkadaşlığına Çevrildi.

BERGÜZAR KOREL İLE TAN SAĞTÜRK'ÜN DANS DERSLERİ SIRASINDA YAKINLAŞMALARI ÜZERİNE, BÜTÜN GÖZLER KOREL'İN CEYDA DÜVENCİ'YLE ARKADAŞLIĞINA ÇEVRİLDİ.

Düvenci beş yıl önce Tan Sağtürk'le bir ilişki yaşamış, çiftin ilişkisi uzun süre magazin gündeminden düşmemişti. Şimdilerde Düvenci'nin, dizi filmde ve gerçek hayatta yakın arkadaşı olan Bergüzan Korel'in, eski sevgilisi Tan Sağtürk'le flört etmesine nasıl tepki göstereceği merak konusu oldu. Bu konuyla ilgili kimseyle görüşmeyen, telefonunu da basın danışmanına yönlendiren Ceyda Düvenci, sessiz kalmayı tercih etti. Düvenci'nin danışmanı ise, 'Bu ilişki Ceyda Hanım ile Bergüzar Korel'in arkadaşlığını niye etkilesin ki? Dediğiniz gibi eski bir şeyden söz ediyorsunuz. Ceyda Hanım dört yıldır güzel bir birlikteliği olduğunu ve mutlu olduğunu söyledi. Başka da bir açıklama yapmıyor' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title