Haberler

Tamir etmek istediği kepçenin altında kalan operatör, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sinop'un Gerze ilçesinde tamir etmeye çalıştığı kepçenin altında kalan 28 yaşındaki operatör Çağrı Can Çevikbaş, hayatını kaybetti.

Samsun'un Atakum İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan iş makinesi operatörü Çağrı Can Çevikbaş, dün, izinli olarak gittiği Sinop'un Gerze ilçesinde tamir etmek için arızalı kepçenin altına girdi. Bu sırada kepçe aniden hareket etti, Çevikbaş altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Çevikbaş'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gerze Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BAŞKAN DEVECİ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, acı olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Deveci mesajında, "Atakum Belediyesi ailesi ne yazık ki genç bir ferdini kaybetti. Temizlik İşleri Müdürlüğü emekçimiz Çağrı Çevikbaş, dün akşam geçirdiği kaza sonucu aramızdan ayrıldı. Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (3)

yorum:

zaten eceliyle vefat etmis daha otopsi yapiyonuz. onunuze geleni kesip bicmeye ne meraklisiniz. faili mechul olsa anlariz

22
4
yanıtYanıtla
SEVİM:

Allah rahmet eylesin

18
0
yanıtYanıtla
Gakgo dayı:

Allah rahmet eylesin. Ekmek parası için öldü.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title