Haberler

Çekmeköy'de sokağa çıkma kısıtlamasında engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesi ile birlikte umutlarını çaldılar

Güncelleme:

Sokağa çıkma kısıtlamasında vicdansız hırsızlar şeker hastası olan aynı zamanda cilt kanseri hastalığı ile mücadele eden engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesini çaldı. Tekerlekli sandalyesi çalınan vatandaşa Çekmeköy Belediyesi duyarsız kalmayarak tekerlekli sandalye hediye etti.

Olay geçtiğimiz günlerde Çekmeköy'de yaşandı. Sokağa çıkma kısıtlamasında vicdansız hırsızlar engelli vatandaşın evinin önünde zincirle bağladığı tekerlekli sandalyesinin zincirlerini keserek çaldı. Şeker hastası olan aynı zamanda cilt kanseri ile mücadele eden Recep Kement akülü tekerlekli sandalyesinin çalınması sonucu hiçbir ihtiyacını karşılayamaz oldu. Maddi gücü olmadığı için akülü tekerlekli sandalye alamayan ve hayata tekerlekli sandalyesi ile tutunmaya çalışan engelli vatandaşı Çekmeköy Belediyesi yalnız bırakmadı. Çekmeköy Belediye Başkan Ahmet Poyraz hırsızların hedefi olan engelli vatandaş Recep Kement 'i evinde ziyaret etti. Başkan Poyraz, vicdansız hırsızların çaldığı tekerlekli akülü sandalyenin yenisini engelli vatandaşa hediye etti. Evinde Televizyon olmadığını dile getiren vatandaşa Başkan Poyraz bir de televizyon sözü verdi.

"Akülü sandalyeli araba çalındığı için hiçbir ihtiyacımı karşılayamıyorum. Evden çıkamıyorum"

Akülü tekerlekli sandalyesi çalınan vatandaş Recep Kement," Akşam saat 20.00 gibi evin önüne çıktım. Arabayı zincirle bağladığım yerde olmadığını gördüm. Şok oldum. Şekerim yükseldi. Etrafa bakındım sonra akülü arabayı bağladığım zincirin kesildiğini gördüm. Akülü tekerlekli sandalyenin çalındığını anladım Karakol tutanağı ile tekrar Belediyeye başvuru yaptım. Tekrar yeni bir araba verdiler. Zaten bu çalınan tekerlekli sandalyeli aracı da belediye vermişti Allah onlardan razı olsun. Neden Benim akülü tekerlekli sandalyemi çaldılar anlamadım. Onların hiçbir işine yaramaz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title