Haberler

Talat Bulut'tan Yasak Elma'ya geri döneceği yönündeki haberlere cevap: Halit öldü ve hikayesi bitti

Güncelleme:

Yasak Elma dizisinden ayrılan Talat Bulut'un, dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan "Halit yaşıyor" sözlerinin ardından diziye geri döneceği ileri sürüldü. Konu hakkında açıklama yapan oyuncu, diziye geri dönmeyeceğini söyledi.

Usta oyuncu Talat Bulut, başrolünü oynadığı Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde rol gereği ölerek diziye veda etti. Ancak dizisinin yeni bölüm fragmanlarında Talat Bulut'un canlandırdığı Halit karakterinin ölmediği ve geri döndüğü iması yapıldı.

"HALİT'İN DİRİLMESİNE GEREK YOK"

Dizide Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile kavga ederken merdivenden düşüp ölen Bulut, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Spor kombiniyle dikkat çeken ünlü isim TV100'de ekrana gelen Magazin Hattı programına konuşarak merak edilen soruya yanıt verdi. Talat Bulut açıklaması diziye dönmesinin söz konusu olmadığını belirterek "Böyle bir şey yok. Fatih Aksoy ile karşılıklı birbirimize teşekkür edip bunu video olarak da paylaştım. Halit geri dönmüyor. Yeni bir ekiple yeni bir iş yapılıyor. Halit öldü ve hikayesi bitti. Halit'in dirilmesine gerek yok" dedi.

Talat Bulut Yasak Elma'ya geri mi dönüyor? İlk kez açıkladı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Talat Bulut Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (6)

mustafa:

3 tane karı bir erkek çarpık ilişki bu millete dikta ediliyor çarpık ilişkiler şahsen sanatçı olsam bu tür edep ahlak dışı bir dizide simitçi olarak dahi rol almayı kendime zul addederim. yayınlanmasına izin verenlerinde nasıl izin verdiklerini fal taşı gibi açılan gözlerimle hayretler içinde karşılıyorum.

15
2
yanıtYanıtla
Abuzer:

Turk dizisi değil mi herşey beklenir.

1
0
yanıtYanıtla
dr:

ona care bulur bizim diziler cin yapar ruh yapar seytan yapar yeni sey bulduk hayata geri døndu der o kadar sacma dizi var

0
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Kusmam geliyor bu Tipten..

0
0
yanıtYanıtla
Nur:

Ayıp değil mi bir sanatçıya bunu söylemek

yanıt0
yanıt1
Yusuf ataman:

Ölüleri dirilten tek film çukur adamın kafasından vurulsada Reyting için geri geliyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title