Haberler

Talas'ta 8 Çiftin Nikahları Kıyıldı

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde, Nikahsız Yaşayan 8 Çift, Düzenlenen Toplu Nikah Töreniyle Evlendi. 3 Yılda Toplam 48 Çiftin Evlendirildiği Nikah Töreninde Konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Aile Yapılarını Güçlendirmek İstediklerini Belirtti.

KAYSERİ'nin Talas İlçesi'nde, nikahsız yaşayan 8 çift, düzenlenen toplu nikah töreniyle evlendi. 3 yılda toplam 48 çiftin evlendirildiği nikah töreninde konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, aile yapılarını güçlendirmek istediklerini belirtti.

Talas Belediyesi Nevin Akyurt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende çiftlerin nikahlarını Başkan Rifat Yıldırım kıydı. Başkan Yıldırım, “Toplu nikah töreninde temel hedefimiz aile yapılarını güçlendirmek, yasal olarak aile yapılarını oluşturmak, çocuklarımızı vatandaş haklarına sahip etmektir. Bayan Meclisimizin duyarlı çalışmaları sonunda çiftlerimizi evlendiriyoruz. Çiftlerimizin mutluluklarının devamını diliyorum” dedi.

Nikah töreninde renkli görüntüler de yaşandı. 5 yıllık evli Kamuran ve Ercan Bozkurt çifti 3 yaşındaki çocuğu Zarife ve 8 aylık Muhammet ile birlikte nikah masasına oturdu. Genç çiftin mutluluklarına ortak olan çocukları anne ve babasıyla birlikte nikah defterine imza attı. 8 çiftin nikahını kıyan Başkan Rifat Yıldırım ilçede nikahsız aile kalmaması için bu törenleri düzenlediklerini belirterek çiftlere evlilik cüzdanlarıyla birlikte birer altın hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Moda

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title