Haberler

Survivor'un gizemli yarışmacısı Barış Murat Yağcı, merak edilen hayat hikayesini anlattı

Güncelleme:

Survivor 2020'nin 17 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan bölümüne, şampiyonluğun favori adayları arasında gösterilen Barış Murat Yağcı'nın açıklamaları damga vurdu.

' Acun Ilıcalı, büyük SMS konseyinde, yarışmacılara teker teker fikirlerini sordu. Söz sırası Barış Murat Yağcı'ya geldiğinde, 29 yaşındaki oyuncu resmen içini döktü.

Survivor 2020'de zaman zaman sessiz kaldığı için eleştirilen ve bu nedenle arkadaşları tarafından tepki gören Barış, hayat hikâyesini enine boyuna anlattı.

İşte Barış Murat Yağcı'nın açıklamalarından satırbaşları;

"İnsanlara kolay güvenebilen, kolay açılabilen biri değilim. Daha önce yaşadığım birkaç olay vardı. Basketbolu bırakma sebebim yaşadığım bir sağlık sorunuydu. Bir daha hayatım boyunca bir şey yapamayacağımı düşündüm. Sonrasında modellik yapmak için yurt dışına çıkmıştım, üç sene yurt dışında yaşadım.

"HİÇBİR ZAMAN ÜNLÜ BİREY OLMADIM"

Yurt dışında yaşadığım süreçte annem 4 kere kansere yakalandı ve her defasında bunu yenmeyi başardı. Türkiye'ye temelli dönüş yapmak zorunda kaldım. Bir şekilde dizi sektörüne girdim. Elle tutulur birkaç iş yaptım ama hiçbir zaman ünlü bir birey olmadım, hatta kendimi hiçbir zaman ünlü olarak nitelendirmedim. Siz beni ünlüler takımına aldınız, ama kendi tercihimle gönüllüler takımına geçip gerçek Barış'ı bulma yolunda önemli bir adım attım. Sonrasında yaşananlar zaten beni gerçek Barış Murat Yağcı ile tanıştırdı.

Survivor'un gizemli yarışmacısı Barış Murat Yağcı, merak edilen hayat hikayesini anlattı

"ANNEMİ KAYBETME RİSKİM VARDI"

Survivor hiçbir zaman birisinin basamak yeri olamaz, başlangıç yeri olabilir. Kendimde bunu da gözlemledim. Kız kardeşimin doğumunda annemi kaybetme riskim vardı. O günden sonra bir çocukluk yaram vardı. İnsanlara güven, konuşma ve açılma kısmında eksik kaldığım doğrudur ama zamanla bunları elimden geldiği kadar telafi ettim.

"GERÇEK KİMLİĞİMİ BULDUM"

Gerçek yaşantımda kimse beni eleştirmedi, herkes olumlu şeyler söylediği için gerçek kimliğimi bulamadım. Bu yarışma sayesinde, beni eleştiren insanlar sayesinde gerçek kimliğimi buldum. Bugüne kadar bana destek olan herkesten Allah razı olsun. Elimden gelen performansı yapmaya çalışıyorum. Bir sakatlığım vardı, hala da var. Performansım bundan sonra iyi olmayabilir, beni geçmişle hatırlasınlar. Herkesin ellerinden öpüyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Murat Yağcı Acun Ilıcalı SMS Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

ZAHİDE ARSLAN:

SURVİVOR YARIŞMASINDA BARIŞ MURAT YAĞCI KİŞİLİKLİ VE TERTEMİZ BİR YARIŞMACI OLARAK İZLEDİM SENİ BUNDAN SONRAKİ HAYATIN EN GÜZEL SAĞLIK İÇİNDE GEÇSİN YOLUN AÇIK OLSUN EVLAT

16
4
yanıtYanıtla
Burhan:

Barış Şampiyon olursa harbı sahtekarlık olur adamın performansı yerlerde oyun alamıyor birşey yapamıyor neye göre şampiyon olacak ondan daha cok hakeden insanlar var orda.

8
8
yanıtYanıtla
Mehmet:

Barış çok karakterli, düzgün bir insan. . . Yarışmada şu anda bulunan çoğu yarışmacı Barış''ı zamanla daha iyi tanıdı. Onun insanlara güvendiği zaman iyi bir iletişim kurulabilen ve eğlenceli biri olduğunu arkadaşkarı da gördü. (Cemal, Nisa, Berkan)

11
4
yanıtYanıtla
y.ççç:

iyi biri olabilir ama abartılcak kadar survivar da şampiyon olucak kadar iyi değil bu sene zaten kim şampiyon olursa bedavadan olucak koca takım da hilmicem turabi atakan nagihan ogeday ayarında kimse yok sercan hem atış ve hız olarak dengeli.

6
2
yanıtYanıtla
fatih:

sahtekarın teki takım oyunlarına hiç bir katkısı olmayan asalak. şahsi oyunlara gelince aslan kesilmeye başladı bana göre acun tarafından korumalı yazık bu yüzden bir daha tv 8 ve sürvayvırı seyretmeyecegim

2
5
yanıtYanıtla
seda:

izleme zaten oradaki en efendi adamdır şu an sakatlığından dolayı düştü şampiyon olacak arkasındayız

yanıt1
yanıt0
GÖRKEM İNCİ:

BİR İNSANI KÖTÜLEMEDEN ÖNCE YAŞADIKLARINA BAKIN . . . . ONDAN SONRA YORUM YAPIN. . . . KENDİNİ ÇOK GÜZEL İFADE EDEBİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. . . ŞANSIN BAHTIN YOLUN AÇIK OLSUN. . . .

2
0
yanıtYanıtla
Kaya:

Bence bu senenin gerçek hak edeni Barış''tır 2 metre boyuyla sakat olmasına rağmen daracık tünellerden geçerek oyun kazanıyor İnşallah bir an önce iyileşir. Yarışmanın başında fırtına gibiydi ve kimseye sayı vermezdi nasıl bir fark açmışsa performansına hala yetişemiyorlar. Ayrıca çok efendi ve aklı başında biri. İyi ki tanımışız. 8 kere birinci oldu inşallah sonunda da şampiyon olacak.

0
0
yanıtYanıtla
ercan:

bunu merak eden varmı kırk yıl görmesek aklımızın ucundan geçmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title