Haberler

Survivor Şampiyonu 'Kara Ekmek' Dizisi Kadrosuna Katıldı

Güncelleme:

2012 Survivor şampiyonu, oyuncu Nihat Altuğ Altınkaya Kara Ekmek dizisi kadrosuna katıldı.

SEVİLEN DİZİNİN KADROSUNA KATILDI

Yapımcılığını Limon Film - Hayri Aslan'ın yaptığı, yönetmenliğini ise Taner Akvardar'ın üstlendiği, Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Gülçin Santırcıoğlu, Elifcan Ongurlar, Anıl İlter ve Başak Daşman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kara Ekmek'in yeni sezon kadrosuna, Aslan karakteriyle Nihat Altınkaya dahil oldu.

Kara Ekmek, yepyeni bölümleriyle Eylül'de atv'de.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Altınkaya Engin Hepileri Özlem Yılmaz Hayri Aslan Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (15)

Sevda:

Yakışır Nihata. Hayırlı olsun.

13
2
yanıtYanıtla
kara ekmek fanı Mobil-ANDROID:

yoksa asiyeyle evlenen omu olucak sezon fragmanindaki çetinle ayrilmasinlar ya

8
0
yanıtYanıtla
MtMobil-IOS:

Sizin Allah belanızı versin Mahalle yanıyor siz saçınızı tarıyorsunuz

3
4
yanıtYanıtla
Cancağazım:

Cok yakişikli karisi cok şansli tebrikler inşallah hayirli olur nihat ilk yaprak dökümü nde izlemiştim cok karizma

3
1
yanıtYanıtla
sabire:

adam zaten oyuncu sanki yarışmadan sonra çıktıda ortaya

3
0
yanıtYanıtla
misafir:

Nihat Survivor şampiyonlugunu bir kere haketmedi Acun yapti onu sampiyon hak yediler sizlerde halen böyle sacma sapan seylere bakmaktan vazgecmiyorsunuz:

0
3
yanıtYanıtla
SORAN ADAM:

WHAT

yanıt0
yanıt0
Cancağazım:

Nihat Altinkaya keşke yaprak dökümü yeniden cekilse o diziden sonra kanim isiniyor cok beyeniyorum seni

1
1
yanıtYanıtla
Ilyas:

Valla Ben bu adami severim senpatik de dizilerde hic yakismiyo cunku hep kotu rol veriyorlar ve can acitiyo oyuzden pek sevinmedim diziye katildi

1
0
yanıtYanıtla
misafir:

b kadar itici olur bir insan sahsen onu hicbir dizide görmeye tahammülümüz yok girdigi dizide batiyor saten NIhat Altinkaya .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title