Haberler

Survivor'da Nagihan Kendi İsteğiyle Gönüllüler Takımına Geçti

Güncelleme:

Survivor'da Ünlüler takımında yarışan Nagihan Karadere kendi isteğiyle gönüllüler takımına geçti.

Survivor'da ünlüler takımında yarışmaya devam eden Nagihan Karadere kendi isteğiyle gönüllüler takımına geçti.

ACUN NAGİHAN'IN İSTEĞİNİ KABUL ETTİ

Hakan'ın gönüllüler takımına geçirilmesinin ardından Nagihan da gönüllüler takımına geçmek istemişti. Acun sonunda Nagihan'ın isteğini kabul etti ve ünlüler takımından ilk kez bir isim ünlüler takımından kendi isteğiyle gönüllüler takımına geçmiş oldu.

FRAGMANDA ORTAYA ÇIKTI

Survivor tarihinde ilk kez görülen olay reyting rekorları kıran yarışmanın yeni bölümünün fragmanın da yer aldı.

Nagihan'ın neden böyle bir karar verdiği henüz kesin olarak bilinmiyor. Ancak asıl nedenin Nagihan'ın arkadaşlarıyla yaşadığı anlaşmazlık olduğu düşünülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Karadere Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

Nutuk:

Acun Ilıcalı oyunları bunlar reyting için

16
0
yanıtYanıtla
Garip:

Acuntaktik hata yaptiki ne hata inanin seyretmiyorum artik pek gonullulerdende allstar yapsa belki dogru oranti olurdu tamamen gonullulere haksizlik oldu bence yakismadi bu forat nasilboyle bir hata yapti acun hayret

11
3
yanıtYanıtla
samsunlu:

bu seneki survivor ın hiç heyacanı yok zaten oyunların sonucu belli gönüllüler oyuna 5-0 yenik başlıyorlar çünkü karsı taraf tecrübeli . onun için acun çırpınıyor ama nafile baştan yanlış yaptı . bu takımıları kurmakla. nagihan dersen hiç bir fonksiyonu olmaz bu sezon çökmüş durumda

11
2
yanıtYanıtla
joker:

Acun ömründe survivor görmemiş olanlarla hayatı survivorda geçmiş olanları rakip ilan ederek büyük haksızlık yaptı ve ağır eleştiriler face yorumlarında geldi.Oyleki Acunun sorumlu olduğu bu durum yüzünden millet egostar yerine Romanya takımına desteğini ilan etti. Bunu goren teknik direktõr Acun oyuna mudahale etti ve durumu eşitlemek için Nagihani Gönüllüler takımına aldı.

12
1
yanıtYanıtla
POKER:

He valla doğru

yanıt0
yanıt0
Arzu:

Bizde yedik!!

13
0
yanıtYanıtla
Hatice Beciri:

Hic sasirmadim Nagihandan her sey beklenir Ünlülerde cok sansi yoktu, bu sene formda degil onun icin gönüllülere gecti. Bu sene Sahra ondan daha iyi kiskanclik krizine giriyor Nagihan. . .

3
9
yanıtYanıtla
Huseyin sendul:

hiç tebile Nagihan bana göre yepsini yener

yanıt2
yanıt4
Sıradan biri:

Biraz heyecan lazım,hepsi kurgu (Show businis) ne olsunki ...

11
0
yanıtYanıtla
ref:

Acun cok cok büyük haksızlık yaptı belki amacı sonuna kadar btün ünlüleri kıbrısa taşımaktı ama o oyunları her oyunu 40 50 kere oynamış 2-3 survivora katılmış adamları tecrübeleriyle yendiler zaten yazıklar olsun allah cızırtını versin

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title