Haberler

Survivor'da büyük final öncesi adaya veda eden isim Berkan oldu

Güncelleme:

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de bir isim daha elendi. Elemede rakiplerine göre daha az SMS oyu alan Berkan Karabulut, yarışmaya veda etti.

Tv8'in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2020'de finale sayılı günler kala Berkan Karabulut, adaya ve hayallerine veda eden isim oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Cemal Can'ın dokunulmazlığı kazandığı Survivor'da bu hafta eleme adayları Berkan, Barış ve Yasin oldu.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BERKAN OLDU

Survivor Dominik Finali son gününde yapılan elemede rakiplerine göre daha az SMS oyu alan Survivor Berkan, yarışmaya veda etti. Böylece Barış, Cemal Can ve Yasin şampiyonluk şansını sürdürdü.

Survivor'da büyük final öncesi adaya veda eden isim Berkan oldu

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 7 yaşında futbol oynamaya başlayan Berkan Karabulut, sadece futbolla değil, sporun pek çok dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı.

Survivor'da büyük final öncesi adaya veda eden isim Berkan oldu

2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı.

Aradan geçen süre ardından 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. Berkan Karabulut, tescilli bir güzel olan Lale Onuk ile birlikte.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tv8 Haberler

500

Yorumlar (34)

vezır:

elemelerın performansa gore olması lazım paraya dayalı degıl sms gore degıl yazık cocuga. . .

16
1
yanıtYanıtla
O.Y:

Türkiyede A dan Z ye hic bir düzgün isimiz yok, daha önceden kimlerin sampiyon olacagi ayarlanmis. oranin en iyileri, basarili ve dürüst olan Elif ve Sercan eleniyor böyle bir sey olabilirmi, sahtekarlik, terbiyesizlik, ayarsizlik her seyimiz laska, utanc verici

10
6
yanıtYanıtla
ömer:

bence hak edilmeyen bir final. fİnale kalanlar hangi oyunları kazanmışlar yasin yok denecek kadar , cemal can bir kaç oyun sonradan ağlamaya başlayan bir çocuk gibi, yasin oyunlarda olmayan biri. Kesinlikle hak edilmemiş bir oyun. Bu oyunun finali sercan ve berkan olmalıydı bence adalet buydu. Daha asla izlemem. Barış bu kadar sakatlık ve kötü olmasına rağmen neden hiç yazılmadı. sms''si fazla hata zaten burda ünlü gönüllü hak eden kazanmıyorki sen bir ünlü ile kalsan sms ye gidiliyor ne anlamı kaldı

14
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Sms lerede inanmıyorum, oyunla alakası olmayan kişler kaldı. çok üzücü çok saçma bir oyun

11
3
yanıtYanıtla
...25:

Sercan gittikten sonra hic izlemedim bir daha da izlemem survivor zaten koronadan dolayi evdeyiz diye izledik

10
2
yanıtYanıtla
T:

berkan ın hakkı yendi. yarışmanın kazanmanın demekki hiç bir önemi yokmuş kimin takipçisi çoksa o kazanıyormuş bunuda anlamış olduk. birdaha asla izlemicem

10
1
yanıtYanıtla
ECENUR:

YASİN NİYE GİTMİYOR YA OFFF NEFRET EDİYORUM. . . .

5
6
yanıtYanıtla
fatih:

yazıklar olsun tamda acun a göre adamlar kaldı yatarak para kazananlar mücadele edemeyenler kaldı mücadeleciler gittiş bu üçüde kesinlikle haketmeyenler

6
3
yanıtYanıtla
ENİS:

CUMARTESİ GECESİ CEMAL CAN(YUMOŞ) DOKUNULMAZLIĞI ALSIN DİYE İKİ DE BİR DE REKLAM ARASI VERİP, BERKAN''I FRENLEYİP, CEMAL''İ DİNLENDİREN, İLAVE OYUN KOYUP İLLA DOKUNULMAZLIĞI CEMAL ALSIN DİYE YIRTINAN, İSTANBUL''A İKİ KİŞİ GÖTÜRECEĞİNİ SÖYLEYİP SAYIYI ÜÇE ÇIKARAN, SMS TOPLAMAK ADINA HİÇ OYUN KAZANMAYAN BARIŞ''I FİNALE TAŞIYAN ''ACUN KURNAZI'', KENDİNİ AKILLI BU MİLLETİ APTAL YERİNE KOYDUN YA, HELAL OLSUN SANA. . . 1. CEMAL, 2. BARIŞ, 3. YASİN. NEDEN Mİ? BERKAN FİNALE ÇIKSA İDİ HEPSİ NAL TOPLARDI.

8
1
yanıtYanıtla
Etem:

Katiliyorum, milletle resmen dalga geciyor

yanıt4
yanıt1
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title