Haberler

Survivor Atakan ile Dalaka Arasındaki İlişki Program Yorumcularını Bile Şaşkına Çevirdi!

Güncelleme:

TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programının yorumcuları, aynı takımda yer alan Katerina Dalaka ile Atakan Işıktutan arasındaki ilişkiyi tartıştı.

"SEVGİLİ Mİ? KARDEŞ Mİ?"

Dalaka'nın, dokunulmazlık oyunu sırasında sanki hiç önemli değilmiş gibi Atakan'la şakalaşması, 'Survivor Ekstra' yorumcularını kızdırdı. Nagihan Karadere, "Ben bunların ilişkisini çözemedim. Sevgili misiniz, kardeş mi, kanka mı? Ne oldukları belli değil ya da hepsi. Atakan 'Kız kardeşimsin' diyor, bunların ilişkisini anlayan varsa bize de açıklasın" dedi.

OYUNU BIRAKIP ŞAKALAMIŞLARDI

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 57. bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu sırasında Dalaka ve Atakan'ın birbirleriyle şakalaşması dikkatlerden kaçmamıştı.

HAKAN'DAN ATAKAN YORUMU

Survivor Panorama yorumcularından Hakan ve Damla, Atakan'ın kliniğe gitmesiyle alakalı olay yorumlarda bulundular. Psikolojik olarak kendisini zayıf hisseden Atakan'ın kliniğe gitmesinde Bora'nın büyük payı olduğunu belirten Hakan, "Bora bu işleri çok iyi yapıyor." dedi. Atakan'ın psikolojik tedavi görmesiyle alakalı açıklamalarda bulunan yorumcular, "Bora'nın bu işte büyük payı var" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nagihan Karadere Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

Boru:

YUSufda atakanda ayni zayif kisilijler , hangi akilli secmis bunlari.bunlarmi survivor ahahahhaa. Hikmet ve bora asil survivor . Neyse o adamlar . Oyun yok tiyatro yok

12
19
yanıtYanıtla
israfil.:

elin gaurundan sevgilimi olur .

5
21
yanıtYanıtla
MİROĞLU:

Aferin Atakan Dalaka iyi tercih. Babamda elpidadan hoşlanıyor. Sebebi malum. . Dayım Ria''yı tutuyor ben Dimitra''yı. Annemde Acun''a mesaj atıyor. Bizi kurtaracakmış. 50 bin nafaka verir bana en az diyor

16
2
yanıtYanıtla
Emre:

Adamsın Miroğlu 15 dk güldüm :D

yanıt0
yanıt0
israfil hacıoğlu .:

gaurdan sevgilimi olur.

5
12
yanıtYanıtla
Adsiz:

Survivor bitene kadar tiyatro yaparlar.sonra birbirlerine selam bile vermezler.

11
2
yanıtYanıtla
Mehmet Ziyaeddin Çelik:

Ve bakıyorum da Irkçı yorumlar var. . . Gavurdan sevgili mi olur vs. Lütfen bu şekilde yorumlara girmeyin. Kimse bilemez alnına yazılan yazıyı. Karşınıza çıkan kısmet, Surinam''lı, Yunan''lı veya Taklamakan Çölünde bir kabilenin üyesi olabilir. Biraz empati. Geçmiş geçmişte kaldı. Ortada bir savaş mı var gavur, düşman v. s tabirler kullanılıyor. Savaşlar, Siyasilerin İktidar oyunları sebebi ile ortaya çıkan olaylardır. Ama bu kız bir Amerikalı olsaydı sanırım Gavur diyenlerin çoğu suspus olurdu.

10
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

KONYA-GALATASARAY YADA İSTANBUL SEÇİMİNDEN VEYA DOLARIN 6 TL OLMASINDAN ÖTE YORUMLANMASI GEREKEN REALTY ŞOV. ! HER ŞEY YALAN, HEPSİ KURMACA VE TAMAMIYLA REYTİNGNAMEDİR SÖRVAYVIR! DEDİĞİNİZ, UYKU İLACIDIR, AİLE KAVGASIDIR, HERKESİN AYNI EVDE YABANCILAŞMASIDIR, MUHABBETSİZLİKTİR VE HATTA NAMAZDAN VAZGEÇMEKTİR. BU İZLEYENLER İÇİNDİ, DİĞER TARAFI İSE, MİLYON SERVETTİR, EĞLENMEKTİR, 125 BİNE ESKİYİ BOŞAYIP ÇITIRI YEMEKTİR, REKLAMDIR, DOLARDIR, YURODUR. . . . VE KOCAMAN BİR BOŞLUKTUR, SIFIRIN ALTINDADIR.

6
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Atakan la Dalaka aşık

6
3
yanıtYanıtla
Genç:

Habere bak miletinde umrunda

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title