Haberler

Cezaevinden çıktı, babasını sokak ortasında sopayla öldüresiye dövdü

Güncelleme:

Sultangazi'de, cezaevinden çıktığı öğrenilen şahıs sokak ortasında elindeki sopayla hiç acımadan öz babasını öldüresiye dövdü. Talihsiz adamın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Sultangazi'de yaşanan olayda cezaevinden çıktığı öğrenilen zanlı, elindeki sopayla babasını öldüresiye dövdü. Aldığı darbeler nedeniyle yaralanan adamın yardımına çevredekiler koştu. Mağdur olan baba, polis merkezine giderek oğlundan şikayetçi oldu.

Olay, Sultançiftliği Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde önceki gün saat 17.00 civarında yaşandı. İddiaya göre, cezaevinden çıktığı öğrenilen bir kişi, elindeki sopayla babasını yol ortasında öldüresiye dövdü. Oğlu tarafından darp edilen adamın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Araya giren vatandaşlar, adamı olay yerinden uzaklaştırdı. Olay yerinin yakınında bulunan özel bir hastaneye giden baba, daha sonra polis merkezine giderek oğlundan şikayetçi oldu.

ACIMASIZ EVLAT KAMERAYA YANSIDI

Yaşanan dehşet anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, trafiğin yoğun olduğu bir saatte bir kişinin elindeki sopayla babasına saldırdığı görülüyor. Babasını sopayla defalarca darp eden kişiyi durdurmak için araya giren vatandaşlar da görüntülerde yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (32)

sasukesan:

erkek evlat diye kendilerini parçalayıp berbat bir ahlakla yetiştiren insanlara. al sana evlat

20
2
yanıtYanıtla
AB:

Herkes Annelik Babalık görevini yapsaydı böyle insanlar olmazdı hak ettiyse döver kimse babasını dövmek istemez belli ki babasından zulüm görmüş

7
14
yanıtYanıtla
abdulbaki:

döver, çünkü ne suç işlese serbest kalacağını biliyor.

17
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Belki banadı yüzünden girdi cezaevine kim bilir belki başka bir mesele var yaşayan bilir git bir de yaşayana sor bakalım neler anlatacak uzaktan ahkam kesmek kolay

2
14
yanıtYanıtla
atiye:

dövmesimi gerekiyor yani onumu demek istiyorsunuz

yanıt4
yanıt2
Ahmet:

Belki adamın canına tak etti sabrı taştı patlattı bi tane belki baba ahlaksız utanmazın teki nerden biliyorsunuz bilmeden yorum yapmayın

yanıt2
yanıt11
Ana - Babaya el kalkmaz!:

Her ne sebeple olursa olsun ana - babaya el kalkmaz. Velev ki suç babada, ver mahkemeye, sor hesabını. . . Baba dövmek nedir ya? Pislik. . .

yanıt4
yanıt2
MAZLUM:

MEMLEKET BİTMİŞ

13
1
yanıtYanıtla
:

dostum insanlık bitmiş

yanıt2
yanıt1
Gül:

Bana eksiklerimi sorma hayatttt..Babam derim.Tek bir adam sana kıyamaz o da BABAN,sen nasıl kıyarsın be.....

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title