Haberler

Şükran Ovalı, Caner Erkin'in İsteği Üzerine Vartolu'yu Takipten Çıkardı

Güncelleme:

Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin'in isteği üzerine şu sıralar 'Çukur' dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile fırtınalar estiren Erkan Kolçak Köstendil'i takipten çıkardı.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen oyuncular Şükran Ovalı ve Erkan Kolçak Köstendil dostluğu bitti. İkilinin samimiyetinden Caner Erkin'in rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

ARALARINDA AŞK DEDİKODULARI ÇIKMIŞTI

Sürekli olarak paylaştıkları samimi görüntüler yüzünden bir dönem aralarında aşk dedikodularının dahi çıkmasına neden olan Şükran Ovalı ve Erkan Kolçak Köstendil'in uzun süredir konuşmadıkları öğrenildi. Çiftin arasının bozulması Şükran Ovalı ile Caner Erkin'in düğününün gerçekleştiği dönemlere denk geliyor.

CANER ERKİN İSTEDİ

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Şükran Ovalı ile Erkan Kolçak Köstendil ikilisinin dostluğunun bitmesinde Caner Erkin'in etkili olduğu öne sürüldü.

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKARDI

İddialara göre; ünlü futbolcu bu yakınlıktan rahatsız olup, Şükran Ovalı'nın Erkan Kolçak Köstendil'le görüşmesini yasakladı. İki eski dost sosyal medya hesaplarından birbirini de takipten çıkararak bu dargınlığı da gözler önüne serdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Caner Erkin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Aslı:

TİPİK AŞIRI KISKANÇ TÜRK ERKEĞİ. HEPSİMİ KIRO BUNLARIN YAAA....

3
8
yanıtYanıtla
Xıdır:

Sende tipik Avrupa kadını , herşeye evet dersin

yanıt7
yanıt3
abuzer karatikit:

gördük maçoluğunu şarkıcı bozuntusu berkay olayında

9
0
yanıtYanıtla
SEDAT:

caner erkin doğru olanı yapmış

7
1
yanıtYanıtla
ellisekiz:

ne zaman evlendi ki caner.

6
1
yanıtYanıtla
ADIM YOK:

AMAN ALLAHIM OLAMAZ NASIL ÜZÜLDÜM KENDİMİ İNTİHAR EDECEĞİM VAH VAH TÜH TÜH TÜRKİYE BU ACIYA NASIL BAŞEDECEK ALAHIM YA RABBİM

6
1
yanıtYanıtla
Can_B:

Dikkat et ha Caner, seni Medet vurmasin

5
1
yanıtYanıtla
Realist:

Kendine güveni olmayan erkekler kız arkadaşlarına ya da eşlerine sosyal medyayı yasaklatır ya da bazı kısıtlamalar getirtir. Bir kız bir erkekle arkadaş olabilir tabii ki de. Ama bunların kafası aşağıda olduğu için bunu anlamakta zorluk çekiyorlar.

1
4
yanıtYanıtla
grean:

arkadaş olmalılar mı. bi şekilde şevkat te verip göğsünde yatar kadın. sonrası belli olmaz paşam. bence sen de yaptırma.

yanıt0
yanıt0
Ferit:

Baska haber bulunamamis galiba takipten cikardi sildi ????

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title