Haberler

Suat Kılıç'tan Vali Karaloğlu'na Teşekkür

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, spora verdiği katkılardan dolayı Vali Münir Karaloğlu'na teşekkür etti.

Bursa İl özel İdaresi tarafından Amatör spor haftası etkinli kapsamından Vali Karaloğlu'nun başkanlığında 183 spor kulübüne 3 bin 300 çift kranpon yardımı yapıldı. Bursa İl Genel Meclisi salonunda gerçekleşen törene Vali Münir Karaloğlu İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik, Amatör Spor Kulübleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ve külüp başkanları katıldılar. Bilal Çelik, Özel İdare olarak her yıl amatör spora destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa'nın çok önemli bir spor şehri olduğunu ifade ederek, "Bursa'mızda spor tesisleri için 1 milyon 789 bin TL'lik bir harcama yapıyoruz. İl Özel İdaremizin bitçesine baktığımızda azımsanacak bir rakam değil. Sporla ilgilenen çocuklarımıza baktığımızda bir disiplin içerisinde yetiştiğini görüyoruz. Çocuklarımzın spor yapması adına emek veren çaba sarf eden gönüllü olarak çalışan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BAKAN SUAT KILIÇ'TAN VALİ KARALOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da spora yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Münir Karaloğlu'na teşekkür etti. Twitter hesabından Karaloğlu'na mesaj yazan Suat Kılıç, "Sporu ve sporcuyu seven Valimiz Münir Karaloğlu'na teşekkürler... Bursa'ya selamlar..." dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title