Haberler

Stüdyoya Dansöz Geldi, Baransu Yayını Terk Etti

Güncelleme:

TVem'de yayınlanan 'Serbest Vuruş' programında Fenerbahçe'nin şampiyonluğu dansöz ile kutlandı. Mehmet Baransu, dansöz gelince yayını terk etti.

Adnan Aybaba dansöz şovunu tamamladıktan sonra "yahu özlemişiz" derken, stüdyoda "Mehmet Baransu neden dansöz gelince gidiyor, onu da bir soralım" diye konuşuldu.

'BEN STÜDYODAN KAÇMADIM'

Adnan Aybaba, "dansöz gelince birileri kaçar, hanımından filan der" deyince stüdyoya geri dönen Baransu şöyle yanıt verdi: "Ben stüdyodan kaçmadım. TRT'de de gece 12'lerde hiç oryantal beklemedim. Seyirci beni anlar. Ben biraz hassasım. Burada olmak istemedim. Ben imam hatip mezunu bir kişiyim, dini inançlarımdan dolayı… Umreye gitmiş biriyim. Hanımefendi de kusura bakmasın. Beni seyirciler de anlar, o da anlar."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Baransu Adnan Aybaba Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (5)

Hasan bozokhasan_bozok1@hotmail.com:

Adam dedigin boyle olur kendi bacina yakistiramadigin dansozlugu baska kadinlarada yakistirmiyacaksin

54
3
yanıtYanıtla
MEHMET EMINmehmetemin571632@hotmail.com:

Her insanın yapması gereken şeyi yapmış. Maşallah. .

51
4
yanıtYanıtla
yusufy.e.melih60@hotmail.com:

Helal olsun baransuya

46
8
yanıtYanıtla
barcalifrozenm5102@hotmail.com:

Bu adam Turkiye'nin medyatik olup da adamligini kaybetmemiş nadir kişilerden biri. Sen adamin hasisin helal olsun sana Baransu.

40
8
yanıtYanıtla
DOĞAN A CEVAPmehmetemin571632@hotmail.com:

Ulan akilsiz doğan. Sakal irkciligi var mı islamiyette.sen kaç para edersin ki o adamı sakaliyla degerlendirirsin.beni de böyle akilsizlar öldürecek ya...

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title