Haberler

Street Fighter 5 sistem gereksinimleri! Street Fighter 5 kaç GB?

Güncelleme:

Capcom, yeni Street Fighter oyunun duyurmasının ardından Street Fighter 5'in sistem gereksinimleri gündem konusu haline geldi. Sevilen dövüş oyunu Street Fighter 5'in sistem gereksinimleri neler? Street Fighter 5 kaç GB? Street Fighter 5 kaç TL?

Capcom'un geliştirip yayınladığı Street Fighter 5, 2016 yılında PC için çıkış yaptı. 2D dövüş oyunu olan Street Fighter serisinin beşinci oyunu Street Fighter 5'in sistem gereksinimleri neler? Street Fighter 5 kaç GB? Street Fighter 5 kaç TL? İşte detaylar…

STREET FIGHTER 5 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Street Fighter 5'te kıyasıya mücadelenin tadını çıkarın! Her biri kişisel hayat hikâyesine ve benzersiz eğitim görevlerine sahip 16 ikonik karakter arasından seçim yapabilir ve sonrasında çeşitli karşılaşma seçenekleriyle arkadaşlarınıza karşı çevrimiçi ya da çevrimdışı mücadele edebilirsiniz.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Street Fighter 5 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 480 veya GTX 570, GTX 670
  • DirectX: Sürüm 11

Street Fighte 5 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10
  • İşlemci: Intel Core i5-4690K @3.50GHz veya AMD FX-9370
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 960 veya AMD Radeon R7 370
  • DirectX: Sürüm 11

Street Fighte 5 kaç GB?

Street Fighter 5'i oynayabilmeniz için en temel kurulum dahil 10 GB boş alan gerekmektedir.

Street Fighte 5 kaç TL?

  • Street Fighter 5 – 59,99 TL
  • Street Fighter V: Champion Edition – 238,01 TL

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Street Fighter Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title