Haberler

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Anadolu Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Stratejik Plan, Kamuda İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi 2019 Yılı Bilgilendirme Toplantıları" devam ediyor.

Anadolu Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Stratejik Plan, Kamuda İç Kontrol Sistemi ve Kurumsal Risk Yönetimi 2019 Yılı Bilgilendirme Toplantıları" devam ediyor. Bu kapsamdaki toplantıların bir diğeri, 2 Mayıs Perşembe günü Kongre Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirilen sunumlarla devam etti.

Toplantıda Mali Hizmetler Uzmanı Derya Burçin Bayrak, Anadolu Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planını katılımcılara iletti. Hizmette ve yönetimde kalitenin gelişebilmesi için stratejik plan belirlemenin çok önemli olduğunu vurgulayan Bayrak, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Gerçekleştirilen plan çerçevesinde üniversite olarak vizyon ve misyon belirlemede güncellemelere gidildi. Vizyon olarak, yaşam boyu öğrenme odaklı bir dünya üniversitesi olmak hedeflendi. Planın misyonu ise kent, bölge, ülke ve dünya insanının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarında eğitim, araştırma ve projelerle evrensel bilgi ve kültür birikimine katkı sağlamak olarak belirlendi. Bu misyon bağlamında her yaştan bireye nitelikli ve özgün, uzaktan ve örgün öğrenme olanakları sunmak, toplumsal gereksinimleri öngörerek yenilikçi çözümler üretmek amaçlandı."

12 Şubat 2019'da başlayan bilgilendirme toplantılarının devamı niteliğinde olan toplantıda ayrıca stratejik plan belirlemenin nedenine ve önemine, Anadolu Üniversitesi Stratejik Planında yer alan amaç ve hedeflere, yeni planda karşılaşılabileceklere ve stratejik planın performans programıyla olan ilişkisine değinildi.

"2019 Yılı Bilgilendirme Toplantıları" çerçevesinde gerçekleştirilecek olan sunumlar, 18 Aralık 2019 tarihinde sona erecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Anadolu Üniversitesi Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title