Haberler

Yeşilyurtspor, İsmail Tekin'de Karar Kıldı

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor’da görevinden istifa eden teknik direktör Mustafa Taşar’ın yerine getirilecek ismin İsmail Tekin olduğu öğrenildi.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'da görevinden istifa eden teknik direktör Mustafa Taşar'ın yerine getirilecek ismin İsmail Tekin olduğu öğrenildi.

Yönetimle fikir anlaşmazlığı yaşadığı için görevinden istifa ettiğini açıklayan Taşar'ın yerine getirilecek isim konusunda dün bir toplantı yapan Yeşilyurtspor yönetiminin, tecrübeli teknik adam İsmail Tekin ismi üzerinde karar kıldığı haber alındı. Tecrübeli teknik adam ile sezon devam ederken de bir görüşme gerçekleştiren Yeşilyurtspor yönetiminin, toplanarak yeni Teknik Direktörün İsmail Tekin olması konusunda karara vardığı öne sürülüyor. Bu kararın ardından, özellikle kulüp 2.Başkanı Eyüp Bolat'ın takımın başına getirilmesini çok istediği İsmail Tekin ile de bir görüşme yapıldığı ve tecrübeli teknik adamla anlaşma sağlandığı öğrenildi.

İsmail Tekin ile bir kaç gün içerisinde resmi sözleşme imzalanması bekleniyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Taşar İsmail Tekin Malatya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title