Haberler

    Yeniden Bundesliga'ya...

    Eintracht Frankfurt'ta Armin Veh ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilecek isimler arasında Türk bir isim öne çıktı.

    SPORCOPE DIŞ HABER - Eintracht Frankfurt'ta Armin Veh ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilecek isimler arasında Türk bir isim öne çıktı.

    Frankfurt'un Ingolstadt karşısında alınan beraberliğin ardından deneyimli teknik adam Armin Veh'in görevine son verilmişti. Veh'in ardından Eintracht Frankfurt'ta yeni hocanın Tayfun Korkut olabileceği ifade edilmeye başlandı. Hannover'i çalıştırdıkan sonra herhangi bir kulüpte çalışmayan Tayfun Korkut'un Hırvat hoca Niko Kovac ile birlikte koltuğun en büyük adayları olduğu ifade edildi.

    Tayfun Korkut ile ön görüşme yapıldığını belirten Alman basını, herhangi bir aksilik olmazsa Frankfurt'un yeni hocası olabileceğini ifade etti.

    2013-2014 sezonunda Hannover'in başında geçerek takımı düşme potasından kurtaran Tayfun Korkut'un bu performansı, Frankfurt için önemli bir tercih sebebi olabileceği belirtiliyor. Frankfurt'un Korkut'tan tıpkı Hannover'de yaptığı gibi takımı düşme potasından kurtarması için görevlendireceği Alman basınında yer almaya başladı...

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Eintracht Frankfurt Tayfun Korkut Armin Veh Hannover Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title