Haberler

Wenger: Manchester City, Sagna'ya Teklif Yaptı

Güncelleme:

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, "Sagna'ya City teklif yaptı; ancak ben onun takımda kalacağı konusunda çok rahatım." dedi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Arsenal'in savunma oyuncusu Bacary Sagna için menajer Arsene Wenger'den açıklama geldi. Wenger, Sagna'ya teklif yapan City'nin teklifinin illegal olduğunu ifade etti.

"TAKIMDA KALACAĞI KONUSUNDA RAHATIM"

Fransız oyuncunun takıma kalacağına inandığını belirten Arsene Wenger, "Ona bir teklif sunduk ama bize henüz dönmedi. City'nin ona yaptığı teklif geçerli değil çünkü illegal bir teklif yaptı. Takımda kalacağı konusunda çok rahatım ama her kararına da saygı duyarım elbette" yorumunda bulundu.

"SÖZLEŞME KONUSU DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR"

Arsenal'in 30 yaş ve üstünde olan oyuncularına genellikle sözleşme teklif etmemesini de yorumlayan deneyimli menajer, "Bu duruma göre değişir. Evet kulüp genelde bu yaşlardaki oyunculara sözleşme önermez ama oyuncudan oyuncuya, durumdan duruma göre değişiklik gösterir" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Arsene Wenger Bacary Sagna Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title