Haberler

    Villa: Atletico Yine Şampiyon Olabilir

    İspanyol golcü, Diego Simeone'nin giden oyuncuların yokluğunu doldurup yeniden şampiyonluğa oynayan bir takım yaratabileceğini düşünüyor.

    Atletico Madrid'in eski golcüsü David Villa, Diego Simeone'nin takımını bir kez daha La Liga'nın zirvesine taşıyabileceğine inanıyor.

    32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'in lig şampiyonu olmasında ve Şampiyonlar Ligi'nde final oynamasında pay sahibi oldu. Ama karierine MLS takımlarından New York City'de devam etme kararı aldı. Birleşik Devletler'de sezon açılıncaya kadar da A-League takımlarından Melbourne City'de kiralık olara forma giyecek.

    Marca'ya konuşan Villa, Diego Costa, Filipe Luis ve Thibaut Courtois gibi kilit isimlerin Atletico Madrid'den ayrılmasına değinerek "Atletico Madrid bu oyuncuların yokluğunu doldurdu. Onlarsız da başarılı olabilirler." ifadelerini kullandı.

    Avrupa kariyerini noktalaması ile ilgili de konuşan Villa, "Avrupa'da elde edebielceğim her başarıyı tattım. Bir şeylere sıfırdan başlamak için ise böyle bir tercih yaptım. Her geçen gün Avrupa'dan daha fazla oyuncu MLS'te forma giymek istiyor. Bu da iyi bir şey." dedi.

    Milli Takım kariyerini noktalamasında da değinen oyuncu, "Del Bosque benim neler verebileceğimi biliyor. Bana ihtiyacı olursa arar. Yoksa zaten aramaz." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Diego Simeone David Villa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title