Haberler

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Torku Konyaspor'u 3-0 Yendi

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Torku Konyaspor'u 3-0 yendi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe, Torku Konyaspor'a konuk oldu. Tolga Özkalfa'nın yönettiği maçı Sarı Lacivertli ekip 3-0 kazandı.

MAÇTAN DETAYLAR

Fenerbahçe karşılaşmanın 38. dakikasında Volkan Şen'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından dakikalar 45+2'yi gösterdiğinde Sarı Lacivertlilerin Portekizli yıldızı Luis Nani, attığı muhteşem frikik golüyle farkı 2'ye çıkardı. Fenerbahçe'nin son golünü maçın 90. dakikasında sonradan oyuna giren Hollandalı yıldız Robin van Persie kaydetti. Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 3-0'lık üstünlükle ayrıldı.

FENERBAHÇE AVANTAJ SAĞLADI

Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle birlikte, 5 Mayıs Perşembe günü oynanacak rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj elde etti. Torku Konyaspor ise bu mağlubiyetin ardından bu sene Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk yenilgisini aldı. Ayrıca Yeşil Beyazlı ekip 2016 senesinde ilk kez yenilmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor Tolga Özkalfa Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

MEHMET1907:

8TAŞLILAR KENDİNİZLEMİ KARIŞTIRDINIZ YATTI FELAN 1 SEZONU TFF VE HAKEMLE ALDINIZ. . . AÇIN MAÇLARINIZI Bİ İZLEYİN. . OĞLUM FENERBAHÇEYLE UGRAŞMAYIN UGRASANLARIN SONU ORTADA BUNUN ACISI FENA ÇIKAR. SONRA AGLAMAYIN. . .

5
2
yanıtYanıtla
fiko:

konya yedek çıktı maçı verdi helal aykut sana

3
1
yanıtYanıtla
taraftar:

iyiki bjk hissesi almışım. fener yarın kesin eksiyle kapatır nasılsa hisseleride bjk ye çalışıyor yine tavan yaparız. basket başarısından bjk olarak yüzde 3 ü kaptık bakalım bundan ne alacaz. zavallı fb li ezikler

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title