Haberler

Trabzonspor Antalya'ya Gitti

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Antalya'ya gitti.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Antalya'ya gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, bugün saat 15.00'da bir saat rötarlı olarak Antalya'ya hareket etti. Trabzonspor kafilesinde kart cezalısı olan Onur, sakatlığı bulunan Aykut Demir, izinli olan Bamba ve Janko kafilede yer almazken, hafta içerisinde sakatlığı nedeniyle kafileden ayrı çalışan Özer Hurmacı ise maç kadrosunda yer aldı.

Trabzonspor'un, Medical Park Antalyaspor maçı kadrosunda şu futbolcular yer aldı: "Zeki Ayvaz, Fatih Öztürk, Caner, Yusuf, Olcan, Kadir, Zeki Yavru, Soner, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Abdülkadir, Emre, Bosingwa, Adrian, Henrique, Özer, Bourceanu ve Şahin Aygüneş."

Medical Park Antalyaspor maçıyla sezonu tamamlayacak olan Karadeniz ekibi, maçın ardından izine çıkacak. Futbolcuların yarınki mücadelenin ardından izin için Antalya'dan dağılacakları belirtildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title