Haberler

Torku Konyaspor'da Hedef Kayserispor Galibiyeti

Güncelleme:

Torku Konyaspor'un genç oyuncusu Tolga Ünlü, "Sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçını kazanarak, bu işi tamamıyla bitirmek istiyoruz" dedi.

Torku Konyaspor'un genç oyuncusu Tolga Ünlü, "Sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçını kazanarak, bu işi tamamıyla bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Ünlü, yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor gibi zor bir deplasmanda 2-0 geriye düşmelerine rağmen bir an olsun mücadeleyi bırakmadıklarını belirtti.

Maçın ikinci yarısına çok iyi başladıklarını ve bir de penaltı atışından yararlanamadıklarını anımsatan Ünlü, güzel bir geri dönüşe imza atarak, maçtan beraberlikle ayrıldıklarını dile getirdi.

Deplasmandan çok önemli 1 puanla döndüklerini vurgulayan Ünlü, "Ligin son haftalarında özellikle deplasmanda alınan puanlar çok önemli. Puanımızı 38 yaptık. Sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçını kazanarak, bu işi tamamıyla bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Ünlü, son haftalarda yakalanan çıkışı devam ettirip, kalan 2 maçı da kazanarak sezonu Konyaspor'a yakışır bir yerde tamamlayacaklarını kaydetti. 

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Kayserispor Tolga Ünlü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title