Haberler

Torku Konyaspor'da Eskişehirspor Mesaisi Sürüyor

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında konuk edeceği Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında konuk edeceği Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonu ilk yarının son hafta maçında sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde akşam saatlerinde yapılan antrenmana tedavi olan Ali Turan, Theofanis Gekas ve Muhammet Yürükuslu katılmazken, Elvis Kokalovic ile Abdülkerim Bardakçı takımdan ayrı çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman topla oynanan oyunlar ile devam etti. Yeşil-beyazlı takım 2 guruba ayrılarak yarı sahada maç yaptı. Antrenman şut çalışması ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Torku Konyasporlu oyuncu Ömer Ali Şahiner, Eskişehirspor'u yenerek devreyi galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.

Deplasmanda Kayserispor'dan aldıkları 1 puanın kendileri için iyi olduğunu belirten Şahiner, "Kayserispor rakiplerimizden bir tanesi. Ligde herkes herkesi yenebiliyor. Önemli olan en kötü 1 puan alabilmek. Kayseri'de bunu aldığımız için mutluyuz. Önümüzde çok zor bir Eskişehirspor maçı var. Onlar da ligin formda ve kaliteli takımlarından bir tanesi. İnşallah sahamızda güzel bir galibiyet alıp devreye en iyi şekilde girmek istiyoruz. İkinci yarı bu lig daha zor olacak. Bunun bilincindeyiz. Devre arası da inşallah bizim için iyi olur" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Eskişehirspor Mesut Bakkal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title