Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor, Salih Yorulmaz ile Devam Ediyor

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Genel Menajeri Abdullah Duran, teknik direktör Ümit Erol Tok’un istifasından sonra takımı çalıştırmaya devam eden Salih Yorulmaz ile yola devam etme kararı aldıklarını söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Genel Menajeri Abdullah Duran, teknik direktör Ümit Erol Tok'un istifasından sonra takımı çalıştırmaya devam eden Salih Yorulmaz ile yola devam etme kararı aldıklarını söyledi.

Tok'un istifasından sonra takımı çalıştırmaya devam eden Salih Yorulmaz ile yola devam etme kararı aldıklarını belirten Durmaz, "Sezonun ilk yarısına baktığımızda oyun anlamında olumlu ancak skor bakımından sıkıntılı bir dönem geçirdik. Hocamızın ayrılmasından sonra Salih Yorulmaz ve yardımcı antrenörlerimizle yolumuza devam etme kararı aldık. İkinci yarıda da sistemimiz değişmeyecek yani teknik direktör arayışımız yok" dedi.

İmkanları kısıtlı bir camia olduklarını vurgulayan Duran, transfer döneminde de bütçeye uygun oyunculara yöneleceklerini belirtti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

tki tavşanlı linyitspor abdullah duran ümit erol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title