Haberler

Tff Başkan Vekili Güreli: Örnek Çalışma Yaptık

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan TFF Başkan Vekili Hüsnü Güreli, göreve başlamalarının 3.gününde gelen şike ve teşvik soruşturmasının kendilerine sıkıntılı günler yaşattığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan TFF Başkan Vekili Hüsnü Güreli, göreve başlamalarının 3. gününde gelen şike ve teşvik soruşturmasının kendilerine sıkıntılı günler yaşattığını söyledi.

Güreli, Federasyonda görev aldıkları süre içinde yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak delegelere bir sunum yaparken, bu süre içinde kendilerinden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Başlatılan çalışmaların kısa ve uzun vadede sonuca ulaşacak çalışmalar olduğunu ifade eden Güreli, "Örneğin altyapıya çare bulmak için çözümler aradık. Tüm milli takımları yeniden yapılandırarak (A) Milli Futbol Takımı, teknik direktörüne bağladık. Futbolun bir bölümünü düzeltmek yerine, bir elden makro bakış açısıyla yaklaştık. Türkiye'nin futbolda geleceğini oluşturan 2028 projesi, herkesin projesi olmalıdır" dedi.

UEFA tarafından 2013-2014 sezonundan itibaren büyük bir titizlikle uygulanacak mali kriterlerle ilgili olarak da çalışmalar yaptıklarının altını çizen Güreli, "Bu konu bizim için öncelikli oldu. Bundan sonraki yönetimlerin de olmazsa olmazı mali konulardaki çalışmalar olacaktır diye düşünüyorum. Spor Toto Süper Lig'deki kulüplerin hemen hemen tamamı borçlu gözükmektedir. 2013-2014 sezonundan itibaren UEFA 3 temel şart getiriyor. Gelir ve gider arasındaki fark giderek azalacak, kulüplerin futbol ailesine vadesi geçmiş borcu olmayacak ve yöneticilerden borç alınmayacaktır. Federasyon bünyesinde gider bütçesinde yapılan çalışmalarla artışa izin vermedik. Kurumsallaşmaya büyük önem gösterdik. 6 ay önce yapılan yeniden yapılandırma çalışmasında önemli yol kat ettik. Federasyon çalışanları için rol sorumluluk ve performans bilgilerini standart hale getirmek için çalışmalar yaptık. TFF tarihinin en kapsamlı yeniden yapılandırma çalışmasını yaptık ve FIFA tarafından tüm Avrupa ülkelerine örnek gösterildik" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Hüsnü Güreli Spor Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title