Haberler

Teklif Gelirse Raul Meireles Satılacak

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, yaşadığı sakatlığın tahmin edilenden ciddi olması nedeniyle yıldız futbolcu Raul Meireles ile yolları ayırma kararı aldı.

Portekizli yıldız orta saha oyuncu Raul Meireles'in yaşadığı son sakatlığın ciddi olduğunun ortaya çıkması sonrası yönetim harekete geçti. Uygun teklifi gelmesi halinde Meireles ile devre arasında yollar ayrılacak.

YILDIZ FUTBOLCU FORMAYI UNUTTU

Kanarya'da son olarak 29 Ekim'de oynanan Osmanlıspor deplasmanında görev yapan Raul Meireles formayı unuttu.

SAKATLIĞI TAHMİN EDİLENDEN CİDDİ

Portekizli yıldızın sakatlığının tahmin edilenden daha ciddi olduğu ortaya çıktı. Sürekli takımdan ayrı çalışan Meireles'in çapraz bağlarında yırtık olduğu belirtildi.

DEVRE ARASINDA TEKLİF GELİRSE SATILACAK

Sarı-lacivertli yönetim sezon sonu kontratı bitecek olan tecrübeli ismi devre arasında bir teklif gelirse yollayacak. Pereira da onu gözden çıkarmış durumda.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Raul Meireles Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Zalim:

Zaten ne zaman takima faydasi olduki O dovmeleri O sakallari bak ondan medet bekle

4
1
yanıtYanıtla
###:

Teklif gelmesine gerek yok salıverin gitsin. Zaten buna para veren falan çıkmaz boşu boşuna fenerin parasını bâri yemesin gitsin papazlık yapsın

2
1
yanıtYanıtla
FENERASYON BASKANI:

Tescilli şikecilerin Fenerin bu yıldızını kim ne yapsın. En iyisi takımda kalmaya devam etsin. Esas gitmesi gereken Aziz ve Mahmut. O şikecileri derhal hem de bedelsiz gönderin. .

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıns:

Fuzuli yere maaş alan bir oyuncu zaten

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title