Haberler

"PTT 1. Lig'e Yükselmek İçin Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz"

Güncelleme:

İnegölspor'un Başkanı İlhan Korkmaz, "PTT 1. Lig'e yükselmek için sonuna kadar mücadele göstereceğiz." dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor'un başkanı İlhan Korkmaz, "PTT 1. Lig'e yükseltmek için sonuna kadar mücadele göstereceğiz" dedi.

Yönetim kurulu üyesi Cebrail Kemer ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan İlhan Korkmaz, "1,5 yıldan beri birlikte çalıştığımız Mehmet Bulut ve ekibiyle ikinci dönem yollarımızın ayrıldığını bildirmek istiyorum. Bize vermiş olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Saygın, kişilikli, dürüst bir hocamızdı. Allah gittiği yerlerde yolunu açık etsin. Gerçekten onun başarılı olması bizleri her zaman sevindirir. Bizim kapımız ve gönlümüz her zaman Mehmet hocaya açık. İnşallah ikinci yarıda hak ettiğimiz daha iyi yerlere geliriz. Yönetim kurulu olarak böyle bir kararı alma gereği hissettik. Mehmet Bulut hocamızdan boşalan teknik ekip kadrosuna da teknik menajer olarak görev yapan İsmail Güldüren'in liderliğinde Murat Endes, Mehmet Seçkin, Hakan Gökkaya ve Hüseyin Yoğurtçu'dan oluşan ekiple yolumuza devam edeceğiz. İsmail Güldüren ve diğer arkadaşlarımız bizim içimizden yetişmiş, gerçekten futbolu da en üst düzeylerde oynamış kardeşlerimiz. İnegölspor camiası olarak bu kardeşlerimize sonuna kadar destek çıkmanızı ve onlara yardımcı olmanızı bekliyorum" dedi.

Başkan İlhan Korkmaz, hedeflerinin PTT 1. Lig olduğunu vurgulayarak, "Bununla alakalı son 4 hafta da almış olduğumuz hoş olmayan neticeler var. Biz yönetim olarak İnegölsporumuz'un 30. yılında takımımızı ve şehrimizi PTT 1. Lig'e yükseltmek adına bir çalışmanın içerisindeyiz. Burada da bazı değişiklikler yapılması gerektiğini hissettik. Kan değişiminin olması gerektiğine inandık. Yapmış olduğumuz toplantının neticesinde de hocayla yollarımızın ayrılıp, o şekilde yolumuza devam etme kararı aldık" diye konuştu.

"İNEGÖLSPOR YÖNETİMİNİN HİÇBİR NOKSANI YOK"

Başkan Korkmaz, bir basın mensubunun, "Fatura sadece teknik direktör Mehmet Bulut'a mı kesildi? Yönetim ve futbolcu kanadında kendinizi sorguladınız mı?" sorusuna, şu cevabı verdi:

"Muhakkak sorgulanacak çok şey vardır. Sezon başı itibariyle eğer ki siz teknik ekibinizin istediği futbolcuları alamadıysanız, ona düzgün çalışma ortamı hazırlayamadıysanız, anlaştığınız futbolculara madden ve manen vermiş olduğunuz sözleri yerine getirmezseniz, o zaman yönetim olarak siz sorgulanmak durumundasınız. Allah'a şükür ki bu saydığım maddelerin içerisinde İnegölspor yönetiminin hiçbir noksanı yok. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Bunun haricinde futbolun dışında bilemediğiniz şeyler varsa oralarda hata yapmışızdır. Yönetim olarak sonuna kadar üzerimize düşeni yaptık. Yapılan transferler birincisinden sonuna kadar teknik ekibin onayı alınmadan yapılmadı. Mehmet Bulut, İsmail Güldüren ve Ferit hoca, önümüze gelen isimleri önce onlar elediler. Biz olayın maddi boyutunda olduk. Kimlerle çalışacağını teknik ekibin kendisi karar verdi. Biz hiçbir hocamıza hiçbir futbolcuyu dayatmadık. Buna Gökhan Güleç ve Metin Akan'da dahil. Hocamızın onayı olmadan kimseyle görüşmedik bile. Hiçbir futbolcumuza da sözleşme tarihinin dışında günü geçmiş ciddi bir borcumuz yok."

İlhan Korkmaz, ligi şampiyonlukla kapatmak istediklerini ifade ederek, "Kendimizi ve şehrimizi PTT 1. Lig'e yükseltmek için sonuna kadar mücadele göstereceğiz. Film bitti demeden, filmin bitmediğini göstermek istiyoruz. İnşallah biz Hatay'ında önüne geçip, şampiyon olarak bu ligi bitirmek istiyoruz. Başarı varsa birliktedir, başarısızlık varsa oda birliktedir. Gün geldiğinde eğer ki bizimde gitmemiz gerekirse, biz de bu koltuklara yapışan insanlar değiliz, bizden daha iyi yapacak arkadaşlar muhakkak çıkacaktır. O günde o arkadaşlara hep birlikte İnegölspor genel kurulu yetki verir, bizler de destek veririz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Güldüren İlhan Korkmaz Mehmet Bulut İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title