Haberler

Şenol Güneş Kupadan Emin

Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'na İlişkin, 'Kupayı Futbolcularla Alıp Geleceğiz' Dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5 Mayıs'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yapacakları final maçına ilişkin, ''Şanlıurfa'ya seve seve gideriz, kupayı futbolcularla alıp geleceğiz'' dedi.

Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek, açıklamalarda bulundu.

Güneş, kupa finalinin Ankara'da veya her tarafta yapılabileceğini belirterek, ''Kupa için karar verildiyse biz ona uyarız. Karar verilmediği, tartışıldığı zaman biz Atatürk Olimpiyat Stadı olabilir diye düşüncemizi söylemiştik. Çünkü Fenerbahçe ve Trabzonspor seyircisinin sayısı fazla. Maçın ambiansının fazla olacağını düşünüyorduk'' diye konuştu.

Maçın Şanlıurfa'da oynanacağı kararının verildiğini kaydeden Güneş, ''Karar verilmişse biz saygı duyarız, gider oynarız. Şanlıurfa'ya seve seve gideriz, futbolcularla kupayı alıp geleceğiz, bizim düşüncemiz odur'' ifadelerini kullandı.

Bu yıl sonuçlar ne olursa olsun bu kadroyu daha iyi hale getirip eksiklikleri giderip seneye çok daha iyi sonuçlar almak istediklerini anlatan Güneş, şöyle devam etti:

''Kupada sıfırdan başlamıştık, finale geldik. Finalde ne olacağını hep beraber göreceğiz. Ligde maalesef Trabzonspor'a yakışmayan bir yerdeyiz. Sıralama olarak alt sıradan bizi yakalamaya çalışan takımlar var. Üstümüzde de Beşiktaş var ve onları yakalama şansımız var. Ancak şu anda beşinciliğe yakın bir takımız.''

-''ÖMER AYSAN, BİZİMLE OLMAYACAK''-.

Teknik direktör Güneş, Belçikalı teknik adam Broos döneminde Ankaraspor'dan alınan Ömer Aysan'ın artık kendileriyle birlikte olmayacağını, Tony Sylva ile de başka kulübe gidebileceği yönünde görüşme yaptıklarını bildirdi.

Bu oyuncuların haricinde diğer oyuncuların durumunun belli olmadığını kaydeden Güneş, şunları söyledi:

''Ömer Aysan, son 2 haftada kadroda yok. Ama yetenek olarak iyi oyuncu. Her oyuncu gibi daha iyi olması için gayret gösterdik. Ömer'in oyun itibariyle iyi maçları oldu, sonra sakatlığı ve başka mazeretleri oldu. Zaman içinde onunla aynı duygu, düşünceyi paylaşamayacağımızı gördük. Benim için öncelikle futbol. Önceliği futbol olmayan oyuncuları kazanmak için uğraşırım. Ama kazanamıyorsam varlığının devam etmesi bana ve kulübe zarar verir. Bu karar için sezon sonunu beklemeyi düşünüyordum, ama olmadı. Çünkü gelecek sene onunla yola çıktığım zaman yalnız kalacağız.''

Güneş, gidecek oyuncularla ilgili çok sabırsızlık olduğunu ve medyada bu yönde haberler yer aldığını dile getirerek, ''Sylva ile konuştum. Kendisi hala oyuncumuz, çok iyi çalışıyor, saygılı kişiliği var. Yarın için başka bir kulüp olursa görüşebilirsin diye ona söyledim. Söylemediğim kişilerle ilgili spekülasyon yapılmamalı'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title