Haberler

    Seedorf: Milan Yavaş Yavaş Düzeliyor

    Milan'ın yeni teknik patronu Clarence Seedorf, aldıkları Juventus mağlubiyetine rağmen iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

    Son iki sezonun şampiyonu ve lig lideri Juventus'a dün oynanan maçta, San Siro'da 0-2 yenilen Milan'da genç teknik adam Seedorf doğru yolda olduklarını söyledi.

    Takımının performansından çok memnun kaldığını ifade eden çiçeği burnunda teknik adam, "Müthiş bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk. Bence çok iyi bir performans ortaya koyduk. Rakibimizin güçlü yanlarını pasifize ettik ve tempoyu kontrol ettik. Maçın genelinde daha iyi oynadık." dedi.

    Sky Sport'a konuşan Seedorf, "Juve ikinci yarıda öne geçtikten sonra rahatladı, ama ben takımımızın adım adım iyiye gitmesinden etkilendim. Doğru yoldayız, biz de fırsatlar kaçırdık. Gol kaçırmak bize pahalıya patlayabiliyor. Son beş maçımızda artan oyun ruhumuz bu maça da yansıdı. Juve'ye karşı oyun olarak denk ve hatta yer yer üstündük. Fırsatları değerlendiremedik, ancak o noktaya da varacağız." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Clarence Seedorf Juventus Milan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title