Haberler

Şartlar Değişirse 1 Yıl Tatil Yaparım

G.saray'la Olan Sözleşmesinin Devam Ettiğini Belirten Gerets, "Şartlar Öbür Türlü Olursa 1 Sene Tatil Yaparım" Dedi.

G.Saray’la olan sözleşmesinin devam ettiğini belirten Gerets, "Şartlar öbür türlü olursa 1 sene tatil yaparım" dedi.

GALATASARAY Teknik Direktörü Erik Gerets, sözleşmesinin 1 yıl daha devam ettiğini belirtirken, "Sözleşmemin şartlarını yerine getirmek istiyorum ama şartlar öbür türlü olursa 1 sene tatil yaparım" dedi. Belçikalı hoca, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, gazetelerde yer alan teknik direktör adaylarının yönetim tarafından yalanlanmamasının sorulması üzerine, şunları söyledi: "Yönetimin ikide bir yalanlama yapması söz konusu olamaz. Her gazeteci bir isim ortaya koyuyor. Bir gerçek var, 1 sene daha mukavelem bulunuyor. Bunu yerine getirmek istiyorum ama şartlar öbür türlü olursa 1 sene tatil yaparım."

F.Bahçe ve Beşiktaş’a gitmem

Erik Gerets, bir gazetecinin "Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan teklif gelirse kabul eder misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Öyle bir şey olmaz, rahat olalım" dedi. Antalyaspor maçından sonra taraftarların tepki gösterdiği başkan Özhan Canaydın’a yapılanları doğru bulmadığını söyleyen Gerets, "Başkanımız çok duygusal biri. Ona yapılanları hak ettiğini düşünmüyorum" derken, Fortis Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş’ı ve Tigana’yı tebrik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title