Haberler

    San Antonio Spurs'un Gelecek Sezon İçin Tim Duncan'sız Planı Hazır

    NBA'de son dönemin en formda takımı olan San Antonio Spurs, gelecek sezon Tim Duncan'ın olmaması halinde onun yerine gelebilecek isimleri belirledi.

    NBA'de son dönemde ligi domine eden son şampiyon San Antonio Spurs, 25 Nisan'da 39 yaşına girecek olan ve bu yaz emekli olması muhtemel olan Tim Duncan'ın alternetiflerini düşünmeye başladı.

    NBA'e adım attığı 1997-1998 sezonundan beri San Antonio Spurs forması giyen ve 5 NBA şampiyonluğu kazanan Tim Duncan, NBA'deki 18. sezonunda emekli olmaya hazırlanıyor. Her ne kadar bu sezon gösterdiği güçlü performans ile bir sezon daha NBA'de kalacağının sinayllerini verse de Spurs yönetimi olası Duncan ayrılığına karşılık bu yaz serbest kalacak uzunlardan bir liste hazırlıyor.

    Bu doğrultuda San Antonio Spurs'ün gözüne kestirdiği ilk iki isim LaMarcus Aldridge ve Marc Gasol. Portland Trail Blazers'ta bu sezon sakatlıklarla boğuşmasına rağmen 23.4 sayı 10.3 ribaund ortalamaları tutturan Aldridge ve Memphis Grizzlies'in yükselişinde çok önemli payı olan ve 17.6 sayı 7.9 ribaund ve 3.8 asist ortalaması yakalayan Gasol, bu yaz sınırsız serbest oyuncu rolü kazanacak. ,

    Her ne kadar serbest oyuncu olacak olsalar da bu iki oyuncunun kendi takımında kalması bekleniyor. Bu olasılığı da göz önünde tutan Spurs yönetiminin listeye eklediği son isim de Detroit Pistons forması giyen Greg Monroe. Pistons'ta bu sezon Drummond ile çok iyi uyum yakalayan ve 16 sayı 10.4 ribaund ortalamaları tutturan Monroe'nin, Lakers, Celtics ve Knicks gibi takımlardan teklif alacak olmasının beklenmesine rağmen Spurs'e daha yakın isimlerden olduğu ABD basınının iddialarında.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    San Antonio Spurs Marc Gasol Tim Duncan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title