Haberler

Rıdvan Dilmen, Mehmet Topal'ı Eleştirdi: Sağı Solu Arama Be Kardeşim

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, el tartışmalarıyla gündeme oturan Mehmet Topal'ı eleştirdi, "Sabaha kadar uyumayabilirsin ama sağı solu arama be kardeşim. Neyi açıklıyorsun?" dedi.

Spor Toto Süper Lig 23. haftasında Antalya spor - Galatasaray maçının ardından NTV Spor'da Güntekin Onay ile Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Osmanlı spor maçında Mehmet Topal'ın attığı golde eliyle aldığı şeklindeki tartışmalı gol hakkında konuştular.

Fenerbahçe - Osmanlı spor maçında Mehmet Topal'ın uzatma dakikalarında attığı golde topu eliyle aldığı gerekçesiyle spor kamuoyunda milli futbolcuya büyük tepki gösterilirken, Osmanlıspor cephesi ise maçın hakemini hedef aldı. Mehmet Topal'a gösterilen tepki hakkında Rıdvan Dilmen ise adeta isyan etti.

"GEÇEN SENE SÖYLEYEBİLİRDİ"

Güntekin Onay, "Dünyada eliyle topu alıp gol atan tek ve ilk futbolcu değil. Mehmet Topal bu golü söylemeyebilir ama geçen sene Eskişehirspor maçında bir pozisyonu var, orada söyleyebilir." diye konuştu.

"MEHMET TOPAL'A MARADONA MUAMELESİ YAPILDI"

"Mehmet Topal'a Maradona muamelesi yapıyor. Ben çok net bir şey söyleyeyim size. İzleyicilere soruyorum. Herkes biliyor. Mehmet Topal'ın yaptığı ahlaksızlık, hırsızlık gibi garip bir şey oldu. Futbol bir oyundur. Bu oyunda her başarı mübah değildir yanlış anlamayın ama Mehmet Topal'ın yaptığı da Maradona gibi değildir. Top çarptı, eline düştü ve avantaj sağladı. Bu kadar. Hakem de hata yaptı."

"HERKESİ ARAMA BE KARDEŞİM"

"Mehmet Topal'a bir şey söyleyeyim. Sabaha kadar uyumayabilirsin ama sağı solu arama be kardeşim. Neyi açıklıyorsun?"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güntekin Onay Rıdvan Dilmen Mehmet Topal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title