Haberler

PSG, Barcelonalı Neymar İçin 200 Milyon Euro'yu Gözden Çıkardı

Güncelleme:

Paris Saint-Germain, Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'ın transferi için 200 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

Katarlı Nasser Al-Khelaifi'nin sahibi olduğu Ligue 1 ekibi, yaz döneminde Neymar'ın 190 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemiş ve oyuncuya yıllık 40 milyon Euro'luk sözleşme önermişti. Fakat Brezilyalı forvet oyuncusu, Barcelona'da mutlu olduğunu belirterek Katalan deviyle yıllık 25 milyon Euro'dan sözleşme yeniledi.

Neymar başlangıçta PSG'nin tekilfine sıcak bakıyordu ve Marquinhos, Lucas Moura ve Thiago Silva gibi Brezilyalı oyuncularla birlikte oynamayı istiyordu. Fakat 24 yaşındaki oyuncu, PSG ile yaptığı görüşmeleri uzun tutmadı ve Katalan devinde kalmaya karar verdi. Taraflar, 2021'e dek sürecek kontratı Temmuz ayında imzaladılar.

200 MİLYON EURO ÖNERECEK

Neymar her ne kadar Barcelona'da kalmayı tercih etmiş olsa da PSG, inadından vazgeçmiş değil. Lionel Messi'nin yıllık 42 milyon Euro'yu bulan maaşını bir koz olarak kullanmak isteyen PSG, oyuncuya bu civarda bir ücret teklifinde bulunmayı sürdürecek. Barcelona'ya ise 200 milyon Euro önerilecek.

Yeni sözleşmeyle birlikte Neymar'ın serbest kalma bedeli, bu sezon için 222 milyon Euro oldu. Bu miktar, 2018 yılında 250 milyon Euro'ya kadar çıkacak. Bu nedenle PSG, 2017 yaz transfer döneminde bu transferi gerçekleştirmeyi istiyor.

BARÇA SICAK BAKIYOR

Barcelona ise bu gelişmelerden dolayı pek endişeli değil. Kulüp yetkilileri Neymar'ın Barça'da mutlu olduğunu ve bir yere ayrılma niyetinin bulunmadığını söylüyor. Ancak Camp Nou'yu yenileme çalışmaları için ayrılacak 600 milyon Euro'luk bütçe nedeniyle Katalan devinin Neymar'ı satmaya sıcak bakabileceğini düşünenler de var. Bundan yaklaşık 60 yıl önce, yine stat yenileme giderleri nedeniyle, kulübün yıldız oyuncusu Luis Suarez İtalya'ya gönderilmişti.

(Goal.com)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Thiago Silva Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title