Haberler

PFDK'tan Anlamsız Ceza

Güncelleme:

PFDK, Eskişehir-Fenerbahçe maçında golü attıktan sonra içindeki 'Seni Unutmadık Ediz' yazısını gösteren Erkan Zengin'e ihtar cezası verdi.

Eskişehirspor'un Fenerbahçe ile oynadığı ve 1-1 sonuçlanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında takımının golünü kaydettikten sonra formasının içindeki "Seni unutmadık Ediz" yazısını gösteren Erkan Zengin, PFDK tarafından ihtar cezası aldı.

Geçen sene 5 Eylül'de kalbine yenik düşerek hayata gözlerini yuman Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu'nu anmak adına gerçekleştirilen bu eylemin uyarı alması futbol çevreleri tarafından tepki topladı.

PFDK'nın açıklaması şöyle:

" ESKİŞEHİRSPOR Kulübünün, 17.04.2013 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin Türkiye Kupası kategorisinde içinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

"Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübü sporcusu ERKAN ZENGİN'in, slogan içeren tişört giymesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Erkan Zengin Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title